Шаком тукао кћерку по глави, супрузи поломио вилицу

Kolubara
Тужилаштво Брчко дистрикта БиХ подигло је оптужницу против Б.С. (58) из Брчког због сумње да је 20. августа ове године тешким злостављањем и наношењем повреда супрузи и кћерки починио насиље у породици.

Пред Основним судом Дистрикта, који је потврдио оптужницу, Б.С. је оптужен за насиље у којем је члану породице нанесена тешка тјелесна повреда.

Тужилаштво Дистрикта оптужило је Б.С. да је средином августа у Брчком, у дворишту породичне куће у којој заједно живе, након свађе физички напао супругу и кћерку нанијевши им обема тјелесне повреде. Сумња се да је оптужени ударцима руком у главу најприје тешко повриједио кћерку, а потом и супругу поломивши јој вјештачку вилицу.

Оптужени Б.С. је потом супрузи задао ногом ударац у стомак, док је кћерку ударио још неколико пута при њеном покушају да заштити мајку – наводи се у оптужници.

Након компликовања повреда кћерка је послије неколико дана поднијела пријаву против Б.С. који је одмах осумњичен и убрзо процесуиран због тешког породичног насиља.

-Недуго након пријављивања, тужилаштво је спровело брзу и ефикасну истрагу и подигло оптужницу против Б.С. за кривично дјело насиље у породици за које је прописана казна затвора од једне до пет година. У даљњем току кривичног поступка тужилаштво је оптужницу доставило Основном суду Брчко дистрикта, гдје је у цјелости потврђена – саопштено је из тужилаштва.

MD MONTEL