ПРАВДА ЗА СНЕШКА БЕЛИЋА

JP Putevi Brcko
Ноћас је пао снег…
08:00 – Изашо сам испред куће и направио Снешка Белића да обрадујем децу кад се пробуде.
08:10 – Комшиница (истакнута активисткиња овдашњих феминисткиња) љутито ме је упитала због чега нисам направио Снешку Белићку?!?
08:15 – Ок, зарад мира у комшилуку направим ја и женску верзију Снешка.
08:17 – Иста комшиница ми приговара јер сам направио превелике груди на Снешки те тако подстичем околину да су жене сексуални објекат.
08:20 – Док сам се трудио да смањим грудве… груди, са прозора преко пута су ми два педера која живе од недавно у мом комшилуку, љутито пребацили ховофобију јер нисам направио два мушка Снешка!
08:22 – Галама је пробудила њиховог транссексуалног комшију… комшиницу… особу, која ми добацује да морам да направим снежне особе са измењивим деловима који дефинишу пол.
08:24 – Породица вегана у пролазу (истичући да су вегани) згрозили су се због носева мојих Снешкића – шаргарепа је, за Бога милога, поврће, дакле храна, дакле не сме бити деградирана у декорацију за снежне фигуре.
08:27 – Неко ме је са леђа погодио грудвом уз негодовање да сам расиста јер сам снежне фигуре направио беле боје.
08:31 – Тамнопути брадати младић у пролазу на лошим енглеском језику пришао ми је и уз галаму претећи инсистирао да женске фигуре у јавности морају бити прекривене… Чак ни очи не смеју да се виде.
08:35 – Поново се феминисткиња јавила захтевајући да склоним метлу са Снешке јер метла придоноси опсесији свих жена кроз стереотипни приказ њене улоге као домаћице.
08:43 – Стигла је и полиција јер је неко пријавио полно узнемиравање.
08:44 – Док су ме легитимисали стигао је и представник градског Одбора за равноправност полова и националних мањина претећи ми пријавом социјалној служби коју је одмах затим и назвао.
08:45 – Стигла је и ТВ екипа из емисије „Истинито“ а одмах затим сам био и уживо у јутарњем програму где је испод моје слике писало „СЕКСИСТА И РАСИСТА ИЗ КОМШИЛУКА“.
08:55 – Полиција ме и даље испитује покушавајући да сазнају имам ли саучеснике.
09:00 – Социјални радник у пратњи радника из Правобранилаштва одводе ми децу у неку бољу породицу.
09:30 – Испред мога дворишта окупља се стотинак пристиглих особа са транспарентима и натписима подршке на којима пише „ПРАВДА ЗА СНЕШКА“. Поједини су носили вешала тражећи да ме они лично обесе, избоду вилама, расчерече а потом спале на ломачи.
12:00 – Сунце је обасјало моју улицу. Снег се отопио заједно са све снежним фигурама… Гомила збуњених се чешкала по глави и једни другима су поставили питање ШТА ЈЕ ПОВОД ОВОГА ОКУПЉАЊА?
Убрзо затим сви су отишли на пиво а ја се питам У ШТА СМО СЕ ПРЕТВОРИЛИ СВИ МИ?
А само сам хтео да обрадујем децу… Можда је боље било да сам их одвео на колаче?!?
Ј*бо ме Снешко Белић!
Непознати ФБ извор/ОМ
MD MONTEL