Отимање државних пара и крађа oд сиромашних радника Поште: На платном списку и певачи: Жељко Самарџић, Марко Кон, Екстра Нена, Тијана Ајфон, Бранко “коцкица”

JP Putevi Brcko

Са обуставом рада која је захватила у току протеклих недељу дана српску Пошту, почеле су поред радничких захтева, да испливавају и неке тајне из Камене зграде у Таковској. Брод који тоне напуштају прво пацови, а као такве поштари су открили неке познате и некада популарне естрадне личности.

Жељко Самарџић, који је својевремено био чувени срцоломац и чији су концерти представљали врхунац прославе Осмог марта за многе домаћице, запослен је у Пошти!!! Његова примања су трн у оку многим поштарима, који по хладноћи и врућини носе тешке торбе, за мизерних тридесетак хиљада, а њихов „колега“ Самарџић, добија далеко више. За шта? И зашто је уопште на платном списку Поште? Сумња се да је то исплата због његове подршке председнику Вучићу, а неки мисле и да је то уместо исплате гаже, за приватне директорске прославе.

Поштари су почели да свом „колеги“ шаљу поруке на друштвене мреже уз позиве да подржи њихову борбу за повећање плата, али је Самарџић те поруке редовно брисао.

Такође некада популарна Снежана Берић која се представљала као Екстра Нена, налази се на Поштином платном списку, а ту је и никад популарни али свеприсутни Марко Кон. Познат по вероватно најгорој песми свих времена којом смо се представљали на Евровизији.

Поред ових међу радницима круже и имена Бранка „Коцкице“ Милићевића, певачице Јасмине Миленковић – Јами, певачице Јелене Броћић, старлете Тијане „Ајфон“, као и називи неких покрета и странака које су познате само њиховим оснивачима. Заветници, Антиваксери, Стубови…

Плата коју ови заслужни грађани добијају у Пошти је око 200.000. и далеко је од симболичне надокнаде.

Радници из технологије у Таковској претпостављају да се иза запошљавања ових „звездица“ налази Нела „Салмонела“ Бојовић, како је радници зову, шеф кабинета нелегалне директорке Мире Петровић. Нела је иначе сестра РТС принцезе, Оливере Јовићевић.

Друга особа на коју радници сумњају је Мирјана Предојевић, извршни директор. Везе са естрадом коју ова директорка има, везане су уз име њеног супруга, популарног водитеља Срђана „Мркија“ Предојевића. Срђан Предојевић је на своју телевизију доводио нелегалну директорку Миру Петровић, онда када то нико није хтео и тим чином оправдавао женину директорску фотељу.

Ово је само делић онога против чега се радници из технологије боре и због чега мисле да је крај нелегалној владавини ПУПС-а у Пошти дошао крај. И ако се у њиховим захтевима не истичу нарочито оставке директора Радних Јединица и њихових вазала, то се негде и подразумева. Нико од радника не жели да менаџмент који је довео до оваквог стања буде и даље део њихове друге куће.

Радници у шали кажу да ће њихову нелегалну директорку Миру Петровић и њене вазале из Радних јединица уз песму имати ко да испрати. Како су већином то жене, Жељко Самарџић је логичан избор.

Извор: видовдан.орг

MD MONTEL