НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ УЧЕБНИКА ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ БРЧКО

JP Putevi Brcko

Основна музичка школа Брчко у понедјељак 16. децембра 2019. године са почетком у 18:00 у Дому културе Брчко, организује новогодишњи концерт ученика са свих одсјека у школи. Бити ће ово прилика да ученици брчанској публици прикажу своје умијећа извођења које су стекли у првом пологодишту ове школске године уз помоћ својих професора.

На концерту ће наступити велики хор музичке школе, мали хор музичке школе, оркестар хармоника, камери ансамбли флаута и виолине те бројни солисти са одсјека за клавир, хармонику, гитару, виолину, флауту и соло пјевање а све у част предстојећих празника.

Директор основне музичке школе Брчко, магистар Јасмин Хасић, истиче да је ово први новогодишњи концерт ученика и да се нада да ће прерасти у традицију и одржавати сваке године.

Директор Хасић истиче да овај концерт има и посебну драж у чињеници да Основна музичка школа у наредној години обиљежава 70 година од оснивања, а на самом концерту ће се и најавити догађаји у организацији Основне музичке школе, а којима ће се обиљежити овај значајан јубилеј за једну од најстараији музичких школа у Босни и Херцеговини.

Улаз за све посјетиоце је слободан.

MD MONTEL