Чланови АК Cross на митингу „Будући шампиони“ Партизан 1945

JP Putevi Brcko

Атлетски митинг посвећен најмлађима организује се, по обичају, задњег мјесеца у години. Ову манифестацију, четврту годину за редом, организује клуб “Партизан 1945” И то је најмасновније такмичење намјењено најмлађима.

Овај клуб је прије четири године ”пробио лед” када су у питању клупски митинзи па је тако остао упамћено такмичење које би вјероватно могло да уђе у гинисову књигу рекорда по трајању. Међутим у наредним годинама оптимализовало се такмичење тако је овај митинг остао и даље један од најпосећенијих.

На 4. Митингу будућих шампиона одржаном у Атлетској дворани у Београду, атлетичари Атлетског клуба „CROSS“ Брчко поново су наставили низ освајања медаља на великим такмичењима. Овај пут освојили су четири медаље – три бронзе и једно сребро.

Данис Авдић освојио је друго мјесто у дисциплини спринт 60м, а у дисциплини 200 м заузео је треће мјесто.
Теа Кнебл старија пиониркиа у дисциплини  200 м освојила је бронзу док је млађи колега у техничкој дисциплини скок у даљ такође освојио бронзу.

Остали  такмичари који су учествовали на митингу изгубили су у стотинкама разлике али су вредни да И њихова имена споменемо: Омар Џанић, Данијела Перић, Сара Суботић.

Код бацача кугле учесници су Ивана Блажић, Ђорђе Симикић, док су на 1000м наступили Владимир Малеш, Сеид Хоџић, Арсеније Катанић, и на 600м Бојана Новак, Марија Тркуља, Теодора Богићевић.

И у брзом ходању запажене резултате имале су Милица Миљанић, Нађа Стјепановић.

Честитамо освајачима медаља и на јубиларној стотој медаљи за клуб ове године.

Следеће такмичење је 22-ог у београдској атлетској дворани гдје ће чланови клуба CROSS ставити круну за ову годину такмичења.

MD MONTEL