Ујединио све вијернике: МУСЛИМАН БРАНИ СРПСКУ ЦРКВУ ОД ЦРНОГОРАЦА!

JP Putevi Brcko

Закон о слободи вјеросиповести који би ових дана требало да буде усвојен прети да изазове велике сукобе у Црној Гори

Митрополија црногорско-приморска СПЦ за суботу је заказала црквено-народни сабор, а јуришници режима ударили су и на Светог Василија Острошког.

У ситуацији која је на ивици кључања истакао се један муслиман. Посланик демократа Џенан Колић затражио је хитно повлачење закона.

– Поручујем ДПС-у да неће успјети у намјери да мене муслимана из Бијелог Поља, посвађа са његовом браћом православцима и католицима, зато што су наша братска слога, жеља за миром и борба за боље сутра наше дјеце јаче од њихових свађа, подјела и мржње – изјавио је овај младић у скупштини.

– Ми смо ту да истим интензитетом и истом посвијећеношћу бранимо и храмове, и џамије, и катедрале, како бисмо сачували мир. За нас постоји само једна подјела – на часне и честите грађане и на криминалце. Желим да позовем своју браћу свих вијера и нација да се заједничим снагама изборимо против штеточинског идентитетског инжењеринга, који једнима омогућава да подјели народ на православне, католике и муслимане, а другима да посланике сврста у идентитетске ровове – истакао је Колић.

– Чувајући објекте свих конфесија и свих народа, чувамо и сами себе. Чувајмо једни друге без обзира на вјеру и нацију – закључио је Колић.

Извор: domaci-forum.site

MD MONTEL