И данас температуре до 17 степени

JP Putevi Brcko

Данас се у БиХ, у западним и југозапдним подручјима очекује умерено до претежно облачно време.

У осталим деловима мало до умерено облачно. По котлинама и уз речне токове могућа је магла или ниска облачност. После подне, јаче наоблачење са запада, поступно ће се премештат према централним деловима. Ветар слаб до умерен југоисточног смера, а у Херцеговини и на планинама на моменте и појачан. Јутарња температура од 3 до 9, на југу од 9 до 13, а највиша дневна од 11 до 17 степени Ц.

У Србији данас јутро понегде магла, која ће се по појединим котлинама и речним долинама на југу и југозападу Србије, као и у Тимочкој Крајини задржати дуже током дана. У осталим крајевима претежно сунчано и надпросечно топло. Ветар слаб и умерен, јужних смерова. Најнижа температура од -2 до 8, а највиша од 9 до 18 степени, само по појединим котлинама где се магла буде дуже задржала може бити нижа.

19.12.2019. Четвртак. Умерено облачно и надпросечно топло. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 0 до 6, а највиша од 8 до 16 степени. Током ноћи понегде је могућа слаба, краткотрајна киша.

20.12.2019. Петак. Умерено облачно и надпросечно топло. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, после подне на планинама и у кошавском подручју у појачању. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша од 7 до 18 степени.

21.12.2019. Субота. Променљиво облачно и ветровито и даље топло, у кошавском подручју и на планинама са умереним и јаким јужним и југоисточним ветром, понегде са кишом, углавном после подне и увече. Најнижа температура од 4 до 10, а највиша дневна од 8 до 18 степени.

MD MONTEL