Ово ће бити најпопуларнија фризура у 2020. години

Kolubara

Већ годинама уназад боб је најносивија и најпопуларнија фризура. Да ли због свог занимљивог облика, могућности промјене и једноставности стилизовања, или зато што готово да не постоји жена, којој боб не пристаје, стручњаци тврде да ће боб бити и најносивија фризура 2020. године.

Као што смо већ рекли, ријеч је о фризури која одговара свима, а једина разлика је варијанта боба за који ћете се одлучити. У односу на облик вашег лица и квалитет косе бираћете између равно сјеченог, степенастог, као и дужине која вам најбоље пристаје. Боб је специфичан и по томе што ће вам помјерање раздељка и стилизовање косе дати низ различитих фризура, па вам никад неће бити досадно.

Годину за нама обиљежиле су популарне wоб – валовита верзија боба и лоб, дужа верзија боба, а најносивија фризура током 2020. године биће поб, односно скраћеница од пони боб-а.


Пони боб подразумева популарну боб фризуру, односно њену варијанту са шишкама. Ријеч је о фризури, која нас истовремено подмлађује, али и даје нашем лоок-у дозу гламура, а међу првима ју је понијела пјевачица Гwен Стефани.

Ако сте имале равно сјечен кратки боб, пони боб је савршен начин да у свој лоок унесете мало свјежине и промјене. Праменови шишки који слободно падају преко чела дају чар овој фризури, а уз то коса ће визуелно добити на волумену.

Извор: лепотаиздравље

MD MONTEL