Предавала анатомију у костиму, све се јасно види: Учитељица постала хит на интернету

JP Putevi Brcko

УЧИТЕЉИЦА из Шпаније постала је хит на друштвеним мрежама након што су се на Твитеру појавиле фотографије на којима се види како дјеци предаје анатомију људског тијела у костиму који је припремила посебно за ту прилику.

 

Вероника Дуке (43) учитељица је 15 година, а тренутно предаје трећем разреду. Током лекција о људском тијелу била је посебно инспирисана, а идеју је добила кад је на интернету наишла на купаћи костим који можете да видите на фотографијама испод.

– Знајући како је тешко тако младој дјеци да визуализују положај унутрашњих органа, помислила сам да је вриједно покушати с тим – каже учитељица за портал Bored Panda. Фотографије из разреда подијелио је њен супруг на Твитеру и брзо су постале виралне.

Поносни супруг Мајк Моратинос написао је на Твитеру како је Вероника људско тијело објашњавала ученицима на јако оригиналан начин, уз што је приложио фотографије које су добиле више од 65 хиљада лајкова.

Многи на Твитеру били су пуни хвале за учитељицу иако је било и другачијих коментара. „Лијепо, али у неким земљама то би већ био велики скандал“, један је од коментара.

Дуке је у својој школи већ позната по томе што користи реквизите и костиме да помогне ученицима у учењу. – Одавно сам одлучила да користим костиме и маске за лекције из историје – каже и закључује: „Вољела бих да друштво престане да на учитеље гледа као на лијене бирократске јавне службенике.

Извор: index.hr

MD MONTEL