Срби су криви за 1. Светски Рат – Вучић за ЦНН

JP Putevi Brcko

Изливе беса газде напредне странке у домаћим медијима виђамо сваки дан. Од тога да се свађа са замишљеним противницима (сам наравно пред својим „новинарима“), до тога да вређа сопствени народ постало је сасвим нормално, нешто на шта већина јавности у Србији (нажалост додуше) више ни не реагује.

Како ипак изгледа када разговара са странцима и како у пракси делује оно његово чувено „Србију више нико не уцењује и нико не може да наређује“ можемо да видимо у кратком инсерту из интервјуа који је дао за амерички ЦНН.

Интервју јесте нешто старији, али није са разлогом пуштан у Србији, те ће вероватно велика већина вас да види по први пут.

А у овом кратком клипу можете да видите поданички говор човека који је зарад подршке спреман да прода све, те говори како ће Србија увек да поштује суверенитет и територијални интегритет Украјине и Крим као њен саствни део, па чак и то да су Срби криви за Први светски рат – што је болесни идиотизам, да би на крају рекао да ће учинити све како не бисмо више правили проблеме – које бре црне проблеме?!

Уосталом, да не препричавамо пуно, погледајте и „уживајте“, напомена изазива мучнину.

Извор: Кликс инфо

MD MONTEL