Менаџмент О2: У уторак последња емисија „24 минута са Зораном Кесићем“

JP Putevi Brcko

Менаџмент О2 телевизије и тим емисије „24 минута са Зораном Кесићем“, после дужих преговора, нису продужили уговор о сарадњи за 2020. годину.

„Са аутором Зораном Кесићем и његовим целим тимом имали смо одличну дугогодишњу сарадњу која је подразумевала пуну слободу у крерирању и стварању емисије. И поред добре воље, жеље и преговора да наставимо сарадњу, поштујемо коначну вољу аутора и тима да започну ново поглавље у свом раду“, саопштили су челници телевизије и додали:

„Захваљујемо се целом тиму ’24 минута са Зораном Кесићем’ на професионалној сарадњи у претходних шест година и желимо им много успеха у даљем раду и стварању ове сјајне емисије“.

„Никада нећемо заборавити, а мислим да ни да наши гледаоци не би требало, где смо почели да стварамо историју која се зове ’24 минута’. Захваљујем се телевизији О2 (некада Б92) на основном елементу који је и услов за постојање наше емисије – слободи. Историју настављамо да пишемо на другом месту“, изјавио је аутор и водитељ емисије Зоран Кесић.

Новогодишње, празнично и уједно последње издање емисије на О2 ТВ гледаоци могу погледати у уторак 31. децембра у 21.30. Биће то традиционална Златна шоља, а овога пута се тим „24 минута“ потрудио да сачини невероватно добар преглед симболична 24 најсмешнија инсерта и изјаве из 2019. године.
Извор: Б92

MD MONTEL