Градоначелник Милић: За даљи просперитет Дистрикта потребно нам је више међусобне толеранције и разумевања

JP Putevi Brcko

У склопу традиционалног обиласка свих дежурних служби и институција у Дистрикту током Новогодишње ноћи, градоначелник Синиша Милић боравио је и у Радио Брчком, те у свом директном обраћању слушаоцима осим лепих жеља у новој години поручио да сви заједно требамо чешће промовисати позитивне примере у свим областима којих у Дистрикту, како је рекао, има у значајној мјери па и другима скретати пажњу да иду за тим позитивним примерима.

„Треба нам више оптимизма, а разлога зато има. Радило се вредно у овој години, доста тога ће након успешне припреме, бити реализовано у 2020. години. Оно што нам је потребно у овој години, и што би била моја порука становницима Дистрикта је да сви заједно покажемо још више међусобне љубави и толеранције, јер то је темељ на којем засигурно се може квалитетно градити једно просперитетније и боље Брчко“, рекао је Милић.

Уз све наведено лакше ћемо користити веома повољан географски положај Дистрикта, а извршна и законодавна власт је осигурала да веома важни инфраструктурни пројекти као што је ауто- пут од Сарајева према Београду, пролази кроз Брчко.

„У овом контексту радимо и на ревитализацији речне Луке, а до просперитета нашег Дистрикта можемо довести само уколико се сви заједнички искрено трудимо, да свим становницима овог подручја буде боље“, прецизирао је гостујући у новогодишњој ноћи, у програму Радио Брчког градоначелник Синиша Милић.

Извор: РБ/ОМ

MD MONTEL