Дочек православне Нове године у Брчком уз Мирјану Алексић и “Миленијум бенд”

Kolubara

Дочек православне Нове године у брчком испред споменика српским браниоцима Брчког биће одржан 13. јануара у организацији СПКД „Просвјета“.

Након концерта „Ноћ српског фолклора“ који је планиран у Дому културе у 20 часова, програм дочека Нове године заказан је за 21 час. Брчаке ће забављати звезда Гранда Мирјана Алексић и „Миленијум бенд“ каже председник СПКД “Просвјета” Брчко Драган Томић.

„Програм дочека почиње 13. јануара у 13 часова када ће чланови Мото клуба „Силвер вингс“ поделиће пакетиће најмлађима. За вечерње издање програма обезбедили смо бесплатну храну и топле напитке за све који дођу. У поноћ грађане очекује ватромет“, рекао је Томић.

„Када је реч о „Ноћи српског фолклора“ могу да кажем да је то традиционална манифестација коју увек организује неко од културно-уметничких друштава из Брчког. Ове године организатор је Српско културно-умјетничко друштво из Крепшића. Манифестација окупља сва друштва која негују српску културу, традицију и фолклор на овим просторима“, истакао је Томић.

Покровитељ програма обиљежавања православне Нове године у Брчком је градоначелник Синиша Милић.

MD MONTEL