ЈЕДИНСТВО У ОО СПРС НИКАДА НИЈЕ ДОВЕДЕНО У ПИТАЊЕ

JP Putevi Brcko

Након писања на појединим порталима да је у Социјалистичкој партији ОО Брчко дошло до мимоилажења ставова са врхом странке, данас је тим поводом у Одбору у Брчком одржана конференција за медије.

„Не постоје неспоразуми у нашој странци, ни у Општинском одбору нити у врху странке. И даље доносимо једногласне одлуке које су усаглашене са људима у врху странке a нарочито пружамо подршку председнику стране Петру Ђокићу. Сва писања претходних дана су доказ да је одавно изборна кампања почела у којој неко покушава пољуљати односе у нашој странци што једноставно није могуће“, изјавио је председник ОО Социјалистичке партије Зоран Кокановић.

На питање новинара да ли је до ових шпекулација дошло због смене члана Владе Зорана Гајића чију је смену затражио Општински одбор Социјалистичке партије Кокановић каже да је ту одлуку Одбор донео једногласно јер је Гајић изгубио поверење те нису били задовољни његовим радом.

„Именовали смо другог кандидата. Градоначелник Милић је добио име. Одржали смо гласање и апсолутном већином је смењен Зоран Гајић, а на његово место је изабран Перица Бургић. Сад је све на градоначелнику. Послије иде потврда Скупштине и идемо да радимо“, рекао је Кокановић.

MD MONTEL