Ујутру нас очекује мраз, током дана облачно и суво!

JP Putevi Brcko

У Србији се данас ујутру очекује слаб мраз, по котлинама и низијама местимично магла или ниска облачност, а током дана умерено до потпуно облачно и суво, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод Србије. Ветар ће данас бити слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северозападни. Јутарња температура од -4 до -1, а највиша дневна од један до пет степени.

У БиХ ће сутра бити облачно и суво, уз слабо провејавање снега на планинама. Ујутру и пре подне преовладаваће облачно и суво, а слаб снег могућ је једино у вишим пределима Крајине и на истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Током дана очекује се смањење облачности и суво време, док ће на југу бити претежно сунчано.

Хладно и без падавина биће у уторак, 21. јануара, када се током дана очекују дужи сунчани периоди. Највиша дневна температура од три до осам, на југу до 10, а у вишим пределима од минус један степен.

Пораст дневне температуре ваздуха очекује се у среду, 22. јануара, када ће бити сунчано уз малу дневну облачност. Највиша температура од шест до 11, на југу до 13 степени.

Слично време задржаће се и 23. јануара када ће највиша температура ваздуха бити од пет до 10, на југу до 14, а у вишим пределима од три степена Целзијусова.

MD MONTEL