АЛЕНА СЕ НИЈЕ ШИШАЛА 30 ГОДИНА Њене ФРИЗУРЕ ће вас ОСТАВИТИ без даха, а кад чујете како је ПЕРЕ и СУШИ

JP Putevi Brcko

За Алену Кравченко (34) из Украјине кажу да је Златокоса савременог доба јер успјешно његује косу дугу 1,8 метара.

Косу пушта од своје пете године, а за то је заслужна њена мајка.

– Мајка ми је усадила љубав према дугој коси – објашњава Алена, а преноси Боред панда.

Није се шишала скоро 30 година. Упркос томе што је Аленина коса одавно дужа од њене висине, нема намјеру да је скрати.

– Љубав према коси и плетеници је толико јака да ниједног тренутка у животу нисам размишљала о промјени фризуре. Не могу да замислим себе са другом бојом косе или другачијом фризуром – каже Алена.

Њега праменова подразумјева много труда, али Алена испуњава све обавезе.

– Није ми тешко, напротив. Његовање косе ми причињава радост, јер је коса годинама мој заштитни знак. Она је моја љепота и богатство – каже Алена.

View this post on Instagram

Я, пожалуй останусь сумасшедшей. Буду жить так, как хочу, а не так, как надо🙌😋 Привет,друзья!💞 💞 💞 💞 I’m probably going to be crazy. I will live the way I want, and not the way I should😋 Hello friends! 💞 #аффирмации#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#модельодесса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#instahair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#starlife#verylonghair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#уходзаволосам

A post shared by ❤Alena Kravchenko❤ (@alenuwka_longhair) on

Дјевојка из Одесе тврди да је коса очувала виталност зато што је суши на потпуно природан начин.

– Приликом сушења косе не користим фен, не користим пегле и пресе за локне. Само је пустим да се осуши потпуно природно. Перем косу једном недељно. Користим природне маске и уља за његу. Квалитет козметике је веома важан, али мора бити природна. Она коју ја користим направљена је од сушеног воћа, орашастих плодова и домаћег сира – објашњава Алена.

Извор: Агенције

MD MONTEL