Бенд „Sunshine““ поново на сцени са пјесмом „Да ли сам“

Kolubara

Београдски хип–хоп метал састав „Sunshine“, који је врхунац популарности доживио касних деведесетих, враћа се на сцену синглом „Да ли сам”. Овај сингл је уједно и увод за нови албум који бенд најављује за крај године. Спот потписује Вук Протић, а стајлинг „Концепт 45”.

Видео радови Ивана Шијака који су пратили музику бенда „Sunshine“ су се током деведесетих година убрајали у најбоље спотове домаће сцене. Екранизације пјесама “Иза хоризонта” и “Мисли мене гоне” памте многе генерације, а сада такав вид сарадње „Sunshine“ наставља у истом ритму са Вуком Протићем који током протеклих неколико година потписује велики број домаћих музичких видео остварења.

– “Посебну захвалност за реализацију нових пјесама изражавам Далибору Минићу као беат макеру и продуценту, Кизи РХ на изузетно квалитетним текстовима који представљају суштину реп музике, Ивану Петровићу који својом јаком музичком подлогом доприноси продукцији и миксу пјесама. И наравно цијелом „Sunshine Crew“, који својим утицајем пребацују целу слику „Sunshine“ у кросовер бенд. Овог љета нас очекује много музичких фестивала, за које се озбиљно припремамо уз рад на реализацији нових пјесама – изјавио је фронтмен бенда Бане Бојовић.

Извор: Блиц

MD MONTEL