Мирко пази вирус! Хвала Славко!

JP Putevi Brcko

Колера, Жута грозница, Куга, Тифус, Маларија… Били су ово вируси који су добрим делом уништили планету. Ок и разумљиво за то време. Медицина је била тек у повоју те и не чуди што су ови вируси уништили човечанство.

У данашње време фармацеутска мафија је једна од јачих привредних грана. Захваљујући развоју медицине дошло је и до развоја нових вируса. Није ово теорија завере али тврде познаваоци ових прилика да је све то веома повезано. Производе се нови лекови која „лече све“ а у које се убаце „случајно“ и неки нови вируси. Тако добијемо лечење једне и постепено изазивање друге болести. У преводу добијамо добру зараду за фармацеуте у којој су грађани колатерална штета.

Пре се знало, Ц витамин, Андол, Пеницилин и ћао. Данас постоји толико таблета да се набројати не може. Не би ме изненадило да фармацеутске фирме добијају и подстицај од појединих држава за развој неких вируса. Све је то организовани криминал под мотом „ЦИЉ ОПРАВДАВА СРЕДСТВА“. А циљ је НОВАЦ!

Тако смо добили Аидс, Маларију, Х1Н1, Хепатитис, Менингитис, Шап, Вирус западног Нила, Кравље лудило, Птичији грип, Зика вирус… ево га и Корона вирус који хара ових дана.

Наравно, ни једна држава нити било која организација неће јавно признати да су сви ови вируси вештачки направљени и да им је једини циљ да мало „прореде“ становништво а да остатак преживелих испрепадају и натерају их на масовну куповину таблета, пилула, и којекаквих других медицинских ђаконија како би ми били „заштићени“ а фармацеутска мафија освојила тржиште у циљу свог богаћења. На крају крајева ни Кока-Кола ни произвођачи брзе хране никада нису признали да се конзумирањем њихових производа постаје зависник о истим и да није препоручљиво конзумирање (бар не у великим количинама) али се и дан данас производе и конзумирају упркос чињеници да није здраво и да је једини успех (кока кола) остварила у скидању каменца са вц шоље. Дакле све је ово легално нездраво и препуштено је нама на демократски начин да одлучимо треба ли нам ово или не.

За разлику од Кока-Коле, 75% лекова (без обзира да ли су проверени или не) лекари преписују на рецепт јер су рецепте добили управо од појединих фармацеутских мафијашких произвођача. За узврат доктори што више испечатираних рецептчића потроше то је њима већа провизија. Тако на „легалан“ начин и доктори учествују у организованом „легалном“ криминалу обмањујући јавност и наводећи вас на самоуништење!

Наравно, тешко је рећи да ли су ове тврдње истините или не јер се са медицином и фармацеутском мафијом још нико није ухватио у коштац.

Што се тиче овог најновијег вируса званог Корона, Кинези су дошли до „епохалног“ напретка. Направили су и апликацију која „помаже“ при преузимању информација који део града треба избегавати од окупације вируса.

Чини ми се да су захваљујући апликацији вируси постали видљиви. Чим апликација „угледа“ вирус одмах јавља да корисник апликације направи ескиважу и избегне вирус. Као у цртаном роману о Мирку и Славку где Славко упозорава Мирка да се налази на путањи непријатељског метка.

Срећа ова апликација није намењена за наше тржиште већ само за Кинезе. Нама је остављено да вирусе ескивирамо одокативно. А и ако буде направљена за наше подручје изгледаће исто као и апликација за загађење ваздуха. Увек ће на апликацији писати ПАЗИ, ИДЕ ВИРУС! И једина сврха апликације биће да ствара панику широких народних маса.

Било како било, са Короном или не… уз „поуздане“ таблете или не… спаса нам нема!!!

MD MONTEL