Бранкица Михајловић успешно се опоравља након операције

JP Putevi Brcko

Операција домалог прста на десној руци 28-годишње Бранкице Михајловић, сјајног примача сервиса српске одбојкашке репрезентације, којој је била подвргнута у истамбулској болници и која је трајала око три сата, протекла је у најбољем реду.

Ово смо у телефонском разговору сазнали од ове одбојкашице која ову сезону наступа за турски Фенербахче а кога са клупе предводи селектор реперезентације Србије Зоран Терзић.

„Повредила сам се на тренингу радећи одбрану. Бацила сам се на једну лопту, и набила сам прст на врх патике једне моје саиграчице. Одмах сам осетила да је прст поломљен што је потврђено након детаљних прегледа. Операција је протекла у најбољем реду, а из Брчког ми је већ стигла мама Мара, тако да ће опоравак свакако бити лакши уз њено присуство“, прича нам Бранкица из болничког кревета.

По њеним речима слиједи неколико недеља потпуног мировања, након чега следи рехабилитација.

„Колико ће све то трајати, два или три месеца, о томе не размишљам. Важно је да све протекне у најбољем реду и да се у потпуности опоравим и здрава вратим на терен“, кроз препознатљиви осмех казује нам једна од најбољих светских примача сервиса.

Подршку су јој, како нам је испричала, пружиле колегинице из репрезентације, али и бројне друге спортисткиње.

Извор:ебрчко

MD MONTEL