Биковић и Бајага објавили заједничку пjесму: Послушајте „Дарију“

JP Putevi Brcko

Уочи премијере романтичне комедије „Хотел Београд“ данас је објављена пjесма „Дарија“ коју су заједнички извели управо Бајага и Биковић

„Ова пjесма је направљена за филм Хотел Београд као знак захвалности нашој предивној глумици Дијани, која је својим талентом и вjером у овај подухват учинила да Београд и Србија засијају новим сјајем под филмским рефлекторима“, објаснио је Милош Биковић.

Он се посебно захвалио и Бајаги.

„Одрастао сам уз твоје пjесме. Част ми је што сам са тобом легендо подijелио ову мрву стваралаштва“ казао је Биковић.

Осим што ће све заљубљене обрадовати пjесмом, обрадоваће их и нови филм „Хотел Београд“ у којој Милош Биковић игра главну улогу веселог српског заводника који послijе низа перипетија изненада у Београду среће своју руску љубав Дарију.

У романтичној атмосфери њихова осjећања поново се распламсавају, упркос сутуацији која није наклоњена њиховој љубави. Прелijепу Дарију – Дашу игра млада руска глумица Дијана Пожарскаја.

Љубитељи ТВ серијала „Кухиња“ и „Хотел Елеон“ моћи ће да уживају у новим заплетима уиграног тандем из ових руских остварења. Поред Биковића и Пожарскаје, у овом филмском остварењу придружује се и велики број домаћих глумаца попут Јелисавете Теодосић, Миодрага Радоњића, Љубомира Бандовића, Срђана Жике Тодировића, али и многих других.

Премијера филма „Хотел Београд“ заказана је за 10. март у Београду, а карте се већ налазе у продаји на благајни Сава центра и продајним мјестима Тикетса.

Филм ће се наћи на редовном биоскопском репертоару од 12. марта.

Извор: Тањунг

MD MONTEL