Biković i Bajaga objavili zajedničku pjesmu: Poslušajte „Dariju“

KOLUBARA Brčko

Uoči premijere romantične komedije „Hotel Beograd“ danas je objavljena pjesma „Darija“ koju su zajednički izveli upravo Bajaga i Biković

„Ova pjesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i vjerom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima“, objasnio je Miloš Biković.

On se posebno zahvalio i Bajagi.

„Odrastao sam uz tvoje pjesme. Čast mi je što sam sa tobom legendo podijelio ovu mrvu stvaralaštva“ kazao je Biković.

Osim što će sve zaljubljene obradovati pjesmom, obradovaće ih i novi film „Hotel Beograd“ u kojoj Miloš Biković igra glavnu ulogu veselog srpskog zavodnika koji poslije niza peripetija iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju.

U romantičnoj atmosferi njihova osjećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos sutuaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelijepu Dariju – Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja.

Ljubitelji TV serijala „Kuhinja“ i „Hotel Eleon“ moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandem iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarskaje, u ovom filmskom ostvarenju pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Teodosić, Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todirovića, ali i mnogih drugih.

Premijera filma „Hotel Beograd“ zakazana je za 10. mart u Beogradu, a karte se već nalaze u prodaji na blagajni Sava centra i prodajnim mjestima Tiketsa.

Film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 12. marta.

Izvor: Tanjung

MD MONTEL