Преминуо високопозиционирани полицијски службеник Полиције Брчко дистрикта Горан Кокановић

JP Putevi Brcko

Полиција Брчко дистрикта БиХ остала је данас без још једног свог запосленика, високопозиционираног полицијског службеника, Горана Кокановића, који је ноћас након кратке и тешке болести преминуо на УКЦ Тузла у 48-ој години живота.

Горан Кокановић син Душана, рођен је 12. фебруара 1972. године у Брчком. Свој радни вијек започео је у МУП-у РС-а 31.12.1997.године, а у Полицији Брчко дистрикта БиХ наставио радни ангажман од 01.03.2000- те године, радећи ту непуних 20 година прво као полицајац, затим као аналитичар у проактивном тиму, па истражилац тежих кривичних ђела, потом као истражилац најтежих крвичних ђела, да би онда почео обављати послове помоћника шефа Јединице криминалистичке полиције за борбу против општег криминалитета.

Након тога, Горан је обављао и послове шефа смјене ОКЦ-а-руководилац, затим је прешао у Јединицу саобраћајне полиције као замјеник командира, да би на крају преузео дужност командира у Јединици опште полиције Полиције Брчко дистрикта БиХ. Горан Кокановић је у свом радном вијеку био вишеструко писмено похваљиван, али и новчано награђиван. На свом радном мјесту био је врло цијењен и одговоран радник, а колегице и колеге о њему имају само ријечи хвале и памтиће га као пожртвованог и цијењеног радника, те особу великог срца увијек спремну да пружи помоћ свима коме је потребна.

Кроз свој животни пут са супругом је стекао двоје ђеце и био пожртвован, испуњен бригом, поносом и бескрајном љубави за своју породицу.

Обавјештавамо пријатеље и познанике да ће се посљедњи испраћај и сахрана Горана Кокановића одржати у неђељу 23.фебруара 2020. године на српском православном гробљу у Српској Вароши са почетком у 13 сати.

Извор: рб

MD MONTEL