ПИСМА ЧИТАЛАЦА

JP Putevi Brcko

На адресу Редакције информативног портала Објектив Медиа стигло нам је писмо наше читатељке на тему овдашњег живота обичног човјека које преносимо у цјелини:

,,СВИ ЈУНАЦИ НИКОМ ПОНИКОШЕ, И У ЦРНУ ЗЕМЉУ ПРОПАДОШЕ“

Ових дана актуелна је прича о заставама, Дану независности, хоће ли се обиљежити, како ће се обиљежити, једни аплаудирају и бодре са пристојне дистанце, други тапшу по рамену, треће хушкају да говоре како би нешто рекли, а они који чувају добре и личне интересе, они су се ,,измакли“ у крај, и дају савјете из даљине.

Гдје су ти велики Бошњаци, када се треба показат и оправдати слоган ,,У ЈЕДИНСТВУ ЈЕ СНАГА“???????

Огласи се понеки ухљебљени члан, или неки против којег се води поступак због нечасних радњи у фирми, па да би оправдао позицију коју доби, и ухвате се мало у коштац са неистомишљеницима, али послије посла, сви ти имало храби одоше у јужни дио Дистрикта.

Гдје је СДА и његови кључни људи, гдје је СБИХ, СББ, ДФ, СДП, и све друге странке које се окупљају око овог празника? Гдје су? Сви су се повукли, истурили појединце, и помало нерадо и онолико колико ,,морају“ и огласе се уз поруку ,,Мени не смета“..

Сви политички изабрани функционери изабрани су од стране народа да их представљају, бране њихове интересе, представљају их, устану и јасно изнесу став, а не избацивати слике да вам не смета.. Када вам не смета приход преко 8 хиљада мјесечно, наравно је да вам неће сметати ни застава. Немате ви проблема какав има обичан свијет. Нема свако могућност имате изворе примања за 12 страна, почев од невладиних удруга, па до фондација, и до ја теби-ти мени..

Гдје сте да изађете на пресс конференцију, јавности кажете шта имате, ви ЛИДЕРИ , ви који се хвалите да сте најјачи, ви који се хвалите да сте незамјењиви??? Изађете, позовете релевантне и надлежне органе, па да се сви заједно позабаве и издигну то на ниво и покажу се..

,,СВИ ЈУНАЦИ НИКОМ ПОНИКОШЕ, И У ЦРНУ ЗЕМЉУ ПРОПАДОШЕ“

MD MONTEL