СДС Брчко осуђује провокацију са постављањем застава поводом 1. марта

JP Putevi Brcko

Српска демократска странка најоштрије осуђује бошњачку провокацију са неукусним претрпавањем центра града заставама БиХ поводом 1. марта. који бошњачка политичка структура промовише као дан независности БиХ.

Овом провокацијом нам шаљу двије важне поруке:Прву упућују свим муслиманима у БиХ да инсистирањем на прослави 1. марта као празника упркос противљењу цјелокупног српског народа они уређење Босне и Херцеговине састављене од Републике Српске и Федерације БиХ и засноване на конститутивности три народа доживљавају само као прелазно рјешење до исламске државе – главног циља зацртаног у Исламској декларацији Алије Изетбеговића.

Другу поруку шаљу својим партнерима у власти Брчко дистрикта, српским политичким странкама предвођеним СНСД-ом, да су безначајни и немоћни чак и кад држе позицију градоначелника Брчког јер могу да користе јавну имовину за бошњачке интересе кад год пожеле зато што вјерују да се они добро ушушкани у буџетске паре неће одлучити ни на шта друго осим вербалних осуда и лажних истрага које ће након кратког времена пасти у заборав да би се сви заједно вратили дијељењу буџетског колача.

Видјећемо да ли су у праву.

MD MONTEL