ДА ЛИ СТЕ ДОВОЉНО СТРАСТВЕНИ? Провјерите да ли сте ви или ваш драги међу пет хороскопских знакова који се ДОБРО ЉУБЕ

JP Putevi Brcko

Добар пољубац је најљепше сјећање на неког партнера. Али не зна свако добро да се љуби, потребна је и одређена вјештина, а не само емоције. Када желимо боље да упознамо неку особу често тражимо помоћ од астрологије јер, вјеровали или не, хороскопски знак може много тога да каже о некоме. Ево који су хороскопски знакови најбоље савладали умјетност љубљења.

Рибе

Романтичне рибе виде само добро у људима. Познати су по томе што се брину о другима, што их чини идеалним животним партнерима. Рибе то можда никада неће признати, али су сцену љубљења милион пута “прешли у глави” прије самог чина. Значи, када дође тај тренутак риба ће учинити све да буде савршен.

Лав

Једна од главних карактеристика Лава је жеља да удовољи или буде задовољан. Зато, када лавови желе да буду романтични, учиниће све да њихова љубавна прича буде најбоља. Попут краља, Лав се изузетно поноси својим љубавним вјештинама, укључујући и љубљење. Толико желе да њихов пољубац буде савршен, да би могао да подстакне пјеснике да пишу пјесме о њему.

Стријелац

Стријелац воли искреност исто колико и авантуру. А када се ове двије особине споје, вјероватно ћете добити особу која се добро љуби. Нјихов пољубац је узбудљив попут нове авантуре и препун је искрене страсти.

Шкорпија

Шкорпије су познате по својој страственој природи и оданости, што се сматра за два највећа љубавна квалитета. Када се Шкорпија љуби, што чини тек након што се увјери да је у питању права љубав, она је пуна неодољиве страсти, пише клиx.ба.

Рак

Ракови су осјећајне личности због чега се људи лако заљубљују у њих. Такође, раковима је веома важна љубав и породица и вјерују у љубав за цијели живот. Овом хороскопском знаку било који чин љубави, било да је то пољубац или загрљај, толико је пун емоција да је готово немогуће одупријети се томе, преноси супержена.б92.нет.

MD MONTEL