КАКАЛАКЕ У НЕМАЧКИМ ШКОЛАМА или БУБАШВАБЕ КАБАДАХИЈЕ!

KOLUBARA Brčko

Питамо се како би баба-Меркелова реаговала да чује да се деца у Гимназији боре са буба-швабама (или што би Швабе рекле – са КАКАЛАКЕ-ама)?

Ево већ видим бабу-Меркел како сикће. Како је наоштрила брчиће и како љутито удара шаком о свој канцеларско – савезно републички сточић из времена њеног тетка-Хиће. Видели би министри ЧИЈА МУТЕР ШВАРЦЕН ВУНУ ШТРИКЕН!

Упркос чињеници да су бубе “швапске” и да би било природно, а и логично, да се налазе у окружењу бабе-Меркелове, ипак, ово се не би смело десити ни у највећим ноћним морама швабензи народа.

За разлику од Швабића, ми немамо бабу-швабензи ал` имамо буба-швабензи. И то у, некада, најелитнијој школи – Кондоминијумска Гимназија Васо Пелагић!

Да, то је она школа у којој профа билдер – велики верник спакован у два броја мањој кошуљици,  који шаље СМС поруке мамама својих ученика које морају на “кафицу” да би дете добило петицу! Јесте да профа помало личи на неку бубу, ипак се враћамо актуелној причи о буба-швабама!

Јавност Кондоминијума, ових дана, била је згрожена чињеницом да деца похађају наставу заједно са бубама. Још горе је то што директорка школе тек сада потврђује да су буба-швабе присутне у школи још од 2014. године, где каже да су их донели мештани угрожени поплавама који су привремено били смештени у спортској дворани ове школе!

Тврди невина директорка да, упркос извршеној дезинсекцији, жохаре није могуће потпуно искоренити! ТАЧНО! Поставља се питање зашто сте све ове године о томе ћутали драга директорка? Вероватно сте се надали да ће деца у својим школским торбама “раселити” буба-швабе-жохаре-какалаке својим кућама. Надали сте се да ће то бити идејно решење? Ал шипак друже директорице. Нису бубе блесаве да напусте елитну школу без дипломе! Ипак су то Швабе!

Кад смо код дипломе, треба констатовати да буба-швабе већ шест година похађају ову школу!!! Дакле, или се ради о неким црногорским буба-швабама које школовање не признају испод десет година наставе или профа “кошуљица” не воли бубине маме!!!

Тврди директорка да су тада предузели све мере на уништењу жохара и да од тада жохарчићи нису виђени. И тако све до 2018. године. када се десила навала жохара о чему су такође све прећутали јавности. Вероватно су жохари чули вест о профи-кошуљици па нагрнули на “кафицу” да и жохарчићи добију своју петицу!!!

Ипак, није због профе већ су из ЈЗУ Здравствени центар прксали шахтове, тврди директорка, те су буба-швабе из шхтунг-шхтунга нагрнуле у освајање Гимназије. Ово потврђује да се ипак не ради о црногорским бубама већ о правим швапским буба-диверзантима који су тајну акцију и погодан моменат освајања Гимназије разрађивали по шахтунзима Кондоминијума.

Према тврдњама директорке тек након друге офанзиве диверзаната ЈЗУ Здравствени центар, пробојем Коридора и десантом на главни штаб, бубашвабићи су потучени до темеља. Наравно, овде треба потврдити да, упркос масовном уништењу од неколико хиљада погинулих, ипак нема речи о геноциду јер се ради о наоружаним буба-швабама. А и глупо би било да се у Кондоминијуму деси геноцид. Није Кондоминијум Република Српска!

Ове године, сведочи директорка, 18. фебруара, пред Међународни дан матерњег језика, поново су се у Гимназији појавиле буба-швабе. Упркос тврдњама једва једне преживеле жохарице да се ради о мирним и социјализованим мигрантима буба-швабама који су добили азил у Кондоминијуму и који су хтели да прославе Дан матерњег језика уз припремљен богат културно-забавни програм, директорка је ипак наредила да се над бубама изврши десант.

Детаљном истрагом диверзаната из ЈЗУ Здравствени центар утврђено је да се, заправо, ради о буба-швабама перверзњацима јер су се појавили у женској свлачионици спортске дворане. Овим је директорка ставила тачку на буба-швабе тврдећи да су информације о присуству жохара заправо медијске дезинформације!

Преживела буба-шваба, чији идентитет је познат нашој редакцији, тврди да су оне активисткиње геј популације – жене педери, те су из тог разлога се и појавиле у женској свлачионици. Ових дана се очекују и прве реакције ове педерске организације!

Наравно, изостала је реакција као и било какво саопштење за јавност Одељења за образовање. То је и очекивано јер смо већ раније утврдили да ово Одељење не мари пуно за нашу децу. Тренутно су окупирани отварањем музичке секције у Гимназији и постављањем директора музичке школе за кандидата витеза – Кабадахије!

Родитељи ученика гимназије већ данима будним оком гледају шта ће искочити из ђачке торбе да не би запатили буба-швабе у свом стану. Наша порука родитељима је да и даље остану будни како не би она народна “ЧИЈА МУТЕР ШВАРЦЕН ВУНУ ШТРИКЕН” задесила баш вас!

Ми и даље трагамо за Кабадахијама у Кондоминијуму.

Прича се наставља…

MD MONTEL