УДАРИО БИЛМЕЗ НА БИЛМЕЗА

JP Putevi Brcko

Брутална туча одиграла се на улицама Београда пред почетак 162. „вечитог дербија“. Тачније, обрачун се одиграо на углу Браничевске и Небојшине улице, а пошто није било клупских обележја можемо констатовати да је УДАРИО БИЛМЕЗ НА БИЛМЕЗА!

Ово није први пут да се овако нешто дешава. Наравно кривац је држава која дозвољава овакве ствари. Добро, држави и одговара да се овакве ствари дешавају. Већ смо једном писали о томе ал није на одмет да поновимо градиво “ЗБОГ ЧЕГА СЕ СВЕ ОВО ДЕШАВА”.

На почетку морамо појаснити ШТА ЈЕ ЗАПРАВО ФУДБАЛ И КО СВЕ УЧЕСТВУЈЕ У ТОМЕ?!?

КРИМИНАЛЦИ – власници фудбалских клубова

МАРИОНЕТЕ – фудбалери

БИЛМЕЗИ – вође навијача

ТУПАЏИЈЕ – навијачи (90%)

-ВЛАСНИЦИ – Доказано је одавно да фудбалске клубове воде криминалци. Учествују у намештању утакмица, врше сумњиве трансфере фудбалера, зарађују на утаји пореза и на многим другим криминалним радњама. Њима у фудбалу све одговара јер је велика количина новца у питању, па чак и да изгубе утакмицу, ако ће тиме добити лову! За све радње имају подршку у власти јер добро плаћају разне политичке странке да их штите у свом криминалу, било да се ради о плаћању пинке или о одрађивању других послова за политичаре као што су организације контра митинга, изазивање страха у народу или чак и много прљавије послове који се од њих траже! Добар део тих послова за њих одрађују вође навијача преко разних националних удружења.

-ФУДБАЛЕРИ – Најобичније марионете којима је најзанимљивији део школе био велики одмор када су шутирали лопту на школском терену. Захваљујући том умећу, али и огромном новцу који је у игри, власници клубова их плаћају као да су доктори нуклеарне физике. Једини посао им је да утерају лопту у противничку мрежу. Захваљујући томе њихова зарада се мери милионима која им омогућава да возе добре аутомобиле, да се проводе по ноћним клубовима, да купују некретнине али и да уз себе имају неку несрећницу са силиконима која је за Николу Теслу сазнала приликом уласка на аеродром. Њих двоје заједно једва имају осам разреда школе али то им не смета да у свим благодетима живота уживају до краја његове каријере.

-ВОЂЕ НАВИЈАЧА – Набилдовани и истетовирани билмези, најчешће и без основне школе јер су још као мали уписани у полицијске књиге као деликвенти. Плаћени су од стране власника клуба да организују што већи број тупаџија како би служили комплетном систему. Што пунији стадион то већа зарада и за билмеза али и за клуб. Готово ни један билмез ни у једној акцији полиције није ухваћен јер се на време уз дојаву повукао у мишију рупу препуштајући да тупаџије “покупе” кајмак у види казни као и задобијених “јуначких” рана након пребијања у обрачуну два табора.

-НАВИЈАЧИ – Према званичним статистичким подацима готово 90% навијача су тупаџије нахватани на бућку да се зарад туђих интереса туку и урлају на трибинама. Научници никада нису открили шта се налази у главама тупаџија и због чега све ово раде. Њихово једино задовољство је да улазницу за утакмицу добију са попустом захваљујући томе што су ватрени навијачи. Само 10% навијача су прави навијачи и заиста уживају у овом спорту!

И све ово се назива СПОРТ!

Зато верујем да фудбал треба законом забранити да се чак и спомиње. Фудбалске стадионе треба затворити, евентуално засејати пиринач на њима (имају добро наводњавање)… да макар неке користи имамо од овог хаоса који се зове НАЈБИТНИЈА СПОРЕДНА СТВАР! Која глупост јбт. Ако је споредна ствар онда никако не може бити и најбитнија. Али и то су измислили неки билмези само да оправдају постојање фудбала!

Знам да се све ово горе написано неће свидети многима. Једноставно то је мој став! Знам и да се неће десити да фудбал буде укинут. Неће јер иза свега овога стоји власт и политика и огроман новац! И то свака влас у назад деценијама користи! Њима хаос одговара. Чак је Прћави председник државе Србије најавио да ће да гради у сваком селу по један стадион како би и у селу направио да КРИМИНАЛЦИ НАРЕДЕ СВОЈИМ БИЛМЕЗИМА ДА ОРГАНИЗУЈУ ТУПАЏИЈЕ ДА УЗМУ МОТКЕ НАКОН УТАКМИЦЕ И ДА СЕ ПРЕБИЈАЈУ… КОМШИЈА СА КОМШИЈОМ, БРАТ СА БРАТОМ, ОТАЦ СА СИНОМ… ЈЕР НЕ НАВИЈАЈУ ЗА ИСТИ ТИМ!

MD MONTEL