ВЕСТИ У НЕСВЕСТИ!

JP Putevi Brcko

– Данас ће на Тргу младих у Кондоминијуму бити обележен Дан цивилне заштите. Одељење за јавну сигурност ће овим поводом изложити сву опрему добијену од европских и осталих белосветских окупатора. Почасно место на изложби имаће оба џипа марке Нисан Навара који су познати по страшном одбрамбеном изгледу од којих временске неприлике беже као ђаво од крста!

– У склопу манифестације обележавања 70. годишњице постојања Основне музичке школе у Кондоминијуму, одржан је концерт у овој школској установи. Примећено је да међу званицама није било званичника из реда Срба. Упућени тврде да, упркос музикалности српског народа, званичници нису могли да слушају музику дуета директора школе и његовог шефа јер, како тврде познаваоци овдашњих прилика, ова музика у ушима ствара превише какофоније те је суморна за слушање.

– Техничка школа Кондоминијума државе БиХ данас ће добити вредну донацију у виду 50 кутија прве помоћи. Из каубојске амбасаде, донатора прве помоћи, кажу да су чули да ова средњошколска установа у својим редовима има кандидата за „КАБАДАХИЈУ ГОДИНЕ“ који воли да „пригрли“ ученика за ревере. Из тог разлога верују да ће „Прва помоћ“ бити од великог значаја за (м)ученике, са чиме се сложио и директор ове школе.

– Коначно је БиХ добила првог зараженог вирусом корона што потврђује тезу да Бог ипак није дигао руке од Босне и Херцеговине. Јесте да оболели није по вољи политичара Федерације БиХ јер је становник Бањалуке, али у Федерацији се надају да ће и они добити убрзо једног оболелог. У супротном Федерација ће тражити од Уставног суда да затвори границе према Републици Српској. Остаје нејасно, уколико дође до затварања границе, хоће ли Уставни суд затворити и Кондоминијум или ће вируси у Дистрикту моћи да се шетају слободно без обзира да ли су изабрали ентитетско држављанство или не!

MD MONTEL