ДВИЈЕ УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ КОШАРКАШИЦА ЛАВОВА У ЖЕНСКОЈ ОМЛАДИНСКОЈ ЛИГИ БИХ

JP Putevi Brcko

У суботу, 7. марта, у Грачаници су одигране утакмице четвртог кола Женске омладинске лиге Босне и Херцеговине за кошаркашице у конкуренцији кадеткиња.

Кадеткиње КК Лавови из Брчког одиграле су укупно двије утакмице и уписале су исто толико побједа. У првој утакмици савладана је изузетно квалитетна екипа Леотара 03 из Требиња резултатом 55:37, док су у другом мечу дана младе брчанске кошаркашице славиле још убједљивију побједу, овога пута против екипе ЖКК Коњиц из Коњица резултатом 62:37.

Након ових побједа кошаркашице Лавова са скором од 4 побједе и 2 пораза заузимају треће мјесто на кадеткиње Лавова имају још три утакмице и надају се да ће успјети на крају лигашког дијела остварити пласман међу прве За екипу Лавова на утакмицама против Леотара и Коњица наступиле су: Милица Ђокић, Амила Смајић, Катарина Станишић, Јелена Лазаревић, Адна Окић, Николина Ђокић, Виолета Вукић, Ана Ђокић, Марија Старчевић, Ксениа Вукић, Тамара Шаренац, Марија Лукић и Сара Ђокић. Тренер: Александар Ближњаковић.

Наредне утакмице у оквиру Женске омладинске лиге БиХ играју се у Живиницама, а противнице брчанским кошаркашицама биће вршњакиње из КК „СтарТз“ из Тузле и КК „АБЦ“ из Живиница.

MD MONTEL