Група НБГ и Бобан из Ритма нереда објавили спот за пјесму „Осуђен на бес“

JP Putevi Brcko

Београдска група НБГ објавила је видео спот за пјесму „Осуђен на бес“ у којој се као гост појављује Бобан Петронић, фронтмен бенда Ритам Нереда.

На промоцији албума „Нама остаје само пунк“, одржаној у просторијама Мултимедиа Music Record Store, многобројни фанови и пријатељи бенда као и присутни представници медија, имали су прилику да премијерно погледају ново видео остварење групе НБГ које прати њихово најновије издање. У питању је спот за пјесму „Осуђен на бес“ на којој гостује Бобан Петронић, фронтмен групе Ритам нереда.

– Оног тренутка када смо направили пјесму, видјели смо Бобана као гостујући вокал. Послали смо му снимак, њему се свидјела и урадио је вокале. Велика је част имати таквог другара, човјека и музичара као госта – кажу чланови бенда и додају да су изузетно захвални што је Бобан прихватио позив и срећни што се ова сарадња остварила.

Режију спота, као и монтажу потписује Владимир Јакшић, иза камере је био Бошко Димитријевић а кадрови су снимљени у ОШ „20.октобар“ у Блоку 70.

Пјесма „Осуђен на бес“ један је од водећих синглова са албума „Нама остаје само пунк“, недавно објављеном за издавачку кућу Мултимедиа Music . Снимљен је у студију „Клиника Петровић“ БИГЗ, а продукцију албума потписује Иван Петровић. На ЦД-у се налази тринаест нумера, а као гости на издању, поред Бобана Петронића, појављују се и Дракула (Директори), Рога (Шахт), Џони (Антифриз), Којот (Eyesburn, Remedy) и Саша Кнежевић (еx Револвери). Албум је доступан у продавницама Мултимедиа Мусиц, у књижарама Вулкан или путем сајта www.multimedia-music.com.

Извор: Телеграф.рс

MD MONTEL