Фармерке више нису у тренду: Модном сценом ће доминирати ови модели!

Kolubara

Иако су већ деценијам комад без кога ни једна сезона није могла да прође, чини се да је вријеме да фармерке одморе неко вријеме.

Умјесто њих у сезони прољеће/љето носићемо мало другачије моделе. У понуди ће се наћи занимљиве панталоне, најразличитијих дужина и модела, али и један модел сукње. Свака жена ће успјети да пронађе нешто што се укалпа у њен стил.

Кренимо редом:

Тексас сукња

Иако фармерке неће бити толико актуелне, тексас не одлази у заборав у потпуности. Сукње од овог материјала ћемо виђати често на улицама. Одличан комад за лежерне кобинације, одлазак на кафу, биоскоп или шетњу. Уз овај комад се слаже апсолутни свака боја, што вам даје пуно могућности за прављење најразличитијих аутффита.

Бермуде

Оне ће бити највећи тренд сезоне, према предвиђању дизајнера. Са овим комадом можете правити лежерне, али и врло елегантне стајлинге. Дефинитивно се исплати инвестирати у бермуде.

Да ли си неизлечива трендсетерка? Ево како да паметно купујеш!

Хеланке

Осим што су удобне, дозвољавају и прављење најразличитијих стајлинга. Стил и удобност, све на једном месту, па зато готово да не постоји жена која их не воли.

Сваки њен избор је добро промишљен: Ево зашто Кејт Мидлтон најчешће виђамо у зеленој боји!

Плетене панталоне

Овај модел је већ освојио срца многих трендсетерки. Лежерне и удобне, нема разлога да их не заволите и ви. У комбинацији са широм кошуљом изгледају феноменално.

Панталоне јарких боја

Веселе боје су актуелне ове сезоне, а панталоне у некој од њих освежиће сваки аутфит. Монохроматски стил, попут овог је пун погодак.

Извор: стил.курир.рс

MD MONTEL