И Марија Шерифовић хоспитализирана! Тренутно се налази у изолацији у јако лошем стању!

JP Putevi Brcko

Марија Шерифовић је синоћ наступала са Џејлом Рамовић у београдском Сава Центру упркос тренутној паници која узрокује пандемија коронавируса.

Усљед новонастале ситуације са корона вирусом у Србији и мјерама забране оупљања која на снагу ступају 12. марта, серија концерата Марије Шерифовић се наставила.

– Никада не бих ризиковала здравље људи, али нека овај концерт вечерас буде гласна борба и подршка за све људе који се бора са вирусом. Нећмео дати да нас Корона сломи, музиком и добром енергијом се молимо за све људе широм свијета – изјавила је регионална музича звијезда. Позанта пјевачица није одложила наступ, због те одлуке публика је била одушевљена. Марија је након концерта у препуном Сава Центру, завршила на инфузији. Пјевачица се ојсетила малаксало, па је потражила помоћ и доктора.

– Марија је поред та два концерта стигла и да сними “Звезде Гранда”, била је исцрпљена, зато су јој дали инзуфију. Сада је све у најбољем реду, и спремна је за наредне концерте – рекао је извор близак пјевачици.

Извор: Агенције

MD MONTEL