Данас сунчано и топло

JP Putevi Brcko
У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати сунчано и топло вријеме.

Јутро ће бити сунчано са слабим до умјереним мразем мјестимично, уз појаву сумаглице и магле око ријека и по котлинама, саопштено је Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана у свим предјелима биће сунчано и топло, са температурама изнад просјека за ово доба године.

Вјетар слаб до умјерен.

Јутарња температура до три, на југу шест, на планинама минус шест степени, а највиша дневна до 17, на југу око 20, на планинама три степена Целзијусова.

У уторак, 17. марта, јутро ће бити сунчано са слабим местимичним мразем, уз појаву сумаглице и магле око ријека и по котлинама. Током дана промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, а на југу сунчано и веома топло. Јутарња температура до пет, на планинама минус четири, на југу осам, а највиша дневна до 19, на југу око 23, на планинама осам степени.

У сриједу, 18. марта, јутро ће бити промјенљиво облачно са сунчаним периодима у већини предјела, а на југу облачно и суво. Током дана у свим предјелима биће сунчано и топло, са температурама изнад просјека за ово доба године. Јутарња температура до седам, на планинама минус три, а највиша дневна до 19, на југу око 24, на планинама девет.

У четвртак, 19. марта, ујутро и током дана ће у свим предјелима бити сунчано и топло, са температурама изнад просјека за ово доба године. Јутарња температура до шест, на југу седам, на планинама минус три, а највиша дневна до 20, на југу око 23, на планинама девет степени.

Извор: РТРС

MD MONTEL