Полиција Брчко дистрикта БиХ захваљује грађанима на сарадњи и позива да наставе са уступањем информација

JP Putevi Brcko

Полиција Брчко дистрикта БиХ је само у задња 24 сата од грађана запримила већи број информација о доласку грађана из држава угрожених вирусом COVID-19., који се нису пријавили надлежној здравственој служби у складу са наредбом Штаба за заштиту и спашавање Брчко дистрикта БиХ.

Већи број пријава грађана Полиција Брчко дистрикта БиХ запримила је и о кршењу наредбе Штаба за заштиту и спашавање Брчко дистрикта БиХ о забрани и ограничењу радног времена пословних субјеката, којима су у задња 24 сата издата четири прекршајна налога.
У Полицији Брчко дистрикта БиХ запримљен је и већи број пријава грађана о сумњи на повећање цијена, након чега су те пријаве предате у надлежност Инспектората Владе Брчко дистрикта БиХ на даље поступање.

Полиција Брчко дистрикта БиХ се због свега наведеног захваљује свим друштвено одговорним грађанима, на досадашњој сарадњи проистеклој из нашег раније упућеног позива на сарадњу с циљем превентивног дјеловања у односу на појаву вируса COVID-19.

Стога и овом приликом позивамо све грађане, а посебно запосленике Владе Брчко дистрикта БиХ и њених институција, те носиоце извршне и законодавне власти Брчко дистрикта БиХ и медицинско особље, да својим примјером покажу висок степен друштвене одговорности ради спречавања могућих нежељених посљедица изазваних пандемијом вируса COVID-19.

MD MONTEL