Како Антонио Бандерас одржава форму док је у изолацији?

JP Putevi Brcko

​“Код куће, али активно“ – шпански глумац, у 59. години, мисли на здравље и безбједност и остаје у кући. Међутим, њега то не спречава да бруталним кућним тренингом одржава форму.

Претходних мјесеци је глумац, номинован за Оскара и добитник Гоја награде, путовао свијетом по престижним догађајима додјеле награда, због филма „Бол и слава“, Педра Алмодовара.

Сада, када дане проводи у кући, на свом Инстаграм налогу је приредио изложбу својих челичних трбушњака, и тако нас оставио без текста. Показао је и то да га карантин неће спријечити да такве трбушњаке одржи.

Видео са описом „Загријавање за језгро“ показао је како изгледа његова припрема пре него што скочи на сцену, и садржи разне вежбе које нам показују дисциплину, упорност и ентузијазам – које глумац улаже у себе. Пажњу у видеу посебно привлачи то како су му леђа све вријеме права, а ноге потпуно затегнуте – две кључне ствари када је у питању правилно извођење вежби.

На све ово пажњу је привукао и коментар бивше жене Антониа Бандераса, Мелани Грифит: „Ћао Лијепи! Одличан тренинг! Спаваћа соба је и даље иста.“

Извор: Независне

MD MONTEL