Ово су најмодерније ципеле за ово прољеће

JP Putevi Brcko

Балетанке, штикле, глежњерице… Елеганција, модеран дизајн, удобност. Управо то је оно што нуди прољетна колекција ЗАРА ципела, а ми вам доносимо најмодерније моделе за прољеће 2020.

Моћне глежњерице


Да, глежњерице су модел обуће који је идеалан у свим приликама, а већ пар сезона апсолутни су хит. Веома лако их можете уклопити у свакодневни стајлинг, а уколико вам је циљ да и овог прољећа будете у центру пажње, бирајте црвене ЗАРА глежњерице.

Одлично их можете искомбиновати са свим нијансама из неутралног спектра, а сигурно ће вам помоћи да добијете веома модеран и привлачан стајлинг.

Тотална камуфлажа


Уколико вам је циљ да на веома једноставан и привлачан начин своју прољетну комбинацију подигнете на један виши ниво, а свему томе дате и једну скупоцјену ноту, онда бирајте обућу са дезеном змијске коже.

Ово је и даље један од најпопуларнијих дезена који нам долазе из животињског царства, а ове ЗАРА глежњерице помоћи ће вам да у свакој прилици изгледате фантастично.

Мачије штикле


Овдје је ријеч о моделима обуће који имају нешто ниже потпетице, а који неодољиво подсјећају на ретро моделе обуће из шездесетих година прошлог вијека.

Веома су згодне за свакодневне прилике, посебно уколико сте више сати на ногама, а препоручују се нешто вишим дамама. Можете их без проблема уврстити у готово сваки стајлинг, али и носити у свим приликама.

Ланчана реакција


Мокасине, балетанке и глежњерице свакако су водећи модели обуће током прољетне сезоне. Међутим, оно што је новост јесте да ће овог прољећа у првом плану бити они модели обуће који су украшени одређеним детаљима, а у првом реду ланцима.

Овај детаљ је веома модеран, а вашем сталингу може пружити и мало гламурознију ноту. Мокасине с поменутим детаљем модел су обуће који током прољетне сезоне можете носити у свим приликама, али и веома добро искомбиновати са класичним моделима панталона и фармерицама.

Незаобилазне туфне


Обично смо навикле да разигране тачкице видимо на комадима гардеробе, али је битно напоменути како су оне веома често заступљене и на асесоарима и обући.

Сходно томе, ЗАРА нас је обрадовала штиклама које су украшене туфнама, а које су одлична опција за многобројне прилике, како формалне тако и необавезне. Имајући у виду како је ријеч о туфнама које су у неутралној нијанси, овај модел обуће веома лако можете уврстити у било који стајлинг.

Класични колор блокинг


Комбиновање контрастних боја веома је занимљив тренд који вам може помоћи да будете у центру пажње те да на веома модеран начин одвучете пажњу са дијелова тијела који вас чине помало несигурнима.

Наравно, један од најједноставнијих начина да га уврстите у свој стајлинг јесте да бирате класични колор блокинг односно комбинацију црне и бијеле, а то можете урадити и са обућом. Једнако добро ћете урадити и ако се одлучите за комбинацију црне и крем нијанси, а такве управо и јесу ове прекрасне ЗАРА балетанке.

Неизоставне штикле

Наравно, штикле веома често носимо и тако их је лако уклопити у било који стајлинг, а постоји тако много модела које можете носити у различитим приликама. Међутим, како нам је удобност на првом мјесту, један од фантастичних модела, које можете уврстити у свој стајлинг током прољетне сезоне, свакако су штикле са пуном петом.

Веома удобне и лако прилагодљиве сваком стајлингу, одличне за комбиновање са свим комадима гардеробе, а како бисте свакодневне комбинације подигле на један виши ниво, бирајте моделе код којих је сама штикла дезенирана.

За топле прољетне дане

И саме знате како је прољеће познато као и веома превртљиво годишње доба па нас неће изненадити ни веома топли дани, а током таквих дана, штикле отворених пета су и више него препоручљив модел обуће.

Овај модел обуће можете носити у многобројним приликама, а занимљива машна којом су украшене може вам помоћи да добијете веома упечатљиво модно издање.

Извор: минимагазин.инфо

MD MONTEL