ТАРАБИЋИ ПРЕДВИДЈЕЛИ КОРОНАВИРУС: Сва тежина Креманског пророчанства и поруке “У Србију ће се из „бијелог свијета“ враћати у колонама”

JP Putevi Brcko

Мало ко је Тарабиће из села Кремне и њихова прорачанства схватао за озбиљно, али већина њих до сад се обистинила. Имајући у виду тренутну ситуацију због ширења корона вируса по читавом свијету, сасвим је извесно да оно написано на страници 91 управо проживљавамо.

„У Србију ће се из „бијели свијет“ враћати у колонама, а ријеке људи напуштаће Београд у правцу српских села. Колона избјеглица чекаће на граници само да се докопају Србије, која ће по Милошу Тарабићи бити својеврсна „нојева барка“ за људе из развијених земља. Враћаће се у поворкам наши људи из свијета. Биће зла које ће стићи до Србије, бити жалости јер сваком ће неко страдати у бијелом свијету. Сувише је људи отишло у „бијели свијет“ , написали су својевремено Тарабићи.

Драган Пјевић из села Кремне који је објавио тумачање ових пророчанстава тврди да је на њиховим страницама све исписано, као и то да ће Србија побиједити ову пошаст која јој пријети.

КРЕМАНСКО ПРОРОЧАНСТВО:

„Ове ријечи мудрих мојих комшија са падина Таре тек данас ми изгледају сликовито.

Ово није моја изјава, већ само подсјећање на једну књигу која је предсказала многе догађаје, почевши од Дрине која ће потећи уз Тару, преко сокоћала која су нам данас од непроцјењивог значаја, па до данашњих дана, које ја лично препознајем, али не мора нико да ми вјерује, као дане у којима ће у Србији многи потражити спас и када ће у њу хрлити многи који су је давно оставили. И питам вас, не рече ли синоћ председник Србије да се у дану вратило више од 40.000 људи, а ја мислим да је то тек почетак. По хиљадити пут сам читао исту страницу ове књиге и тек сада схватам тежину поруке. Биће страшно, али Србија ће бити мјесто које ће побиједити зло и где ће многи пронаћи спасење“, изјавио је Драган.

Овај Креманац додаје да његове комшије нису могли предвидјети детаље, али све ово, почевши од безбиједносних мјера које држава предузима, како каже, личи му на то давно предсказање.

„Србија је вјечна и овде је зло увек било поражено”, поручио је за крај Пјевић.

Извор: Рина

MD MONTEL