НАКОН ВЕСТИ ДА МУ ЈЕ СИН БОЛЕСТАН ПРЕДСЕДНИК МОРА У КАРАНТИН: Крај предизборно пандемијске кампање за Вучића!?

JP Putevi Brcko

Иако је максимално користио пандемију за своју предизборну кампању, председник Србије Александар Вучић мораће од изолацију на 28 дана након сазнања да је његов син Данило оболео од КОВИДА 19. Наиме, једна од мера која се примењује у Србији да сви који су били у контакту са зараженима морају да иду у изолацију.

Подсећамо Вучић је више пута до сада избегао да оде у карантин. По повратку из САД почетком марта где је боравио на скупу на коме су регистровани случајеви ковида 19, Вучић је одбио да иде у карантин. Вучић се није изоловао ни након информација да су поједини фукнционери СНС и лични пријатељи оболели од вируса.

Вучић није отишао у изолацију ни након посете Мађарској иако је већ тада важила мера да сви држављани Србије који у земљу уђу из иностранства морају да иду у изолацију. Уместо тога Вучић је најавио да креће у кампању по Србији где се слика како дели респираторе и медицинску опрему, а свакодневно је и на конференцијама за штампу и гостује по телевизијама. На почетку епидемије чак је одбијао да носи маску и рукавице како би изгледао боље на снимцима и фотографијама.

Да ли ће Вучић и након информације да му је син болестан наставити да избегава изолацију!? Подсетимо да је др Дарија Кисић Тепавчевић упозоравала да има људи који не осећају симптиоме ковида 19 али су заражени и представљају “резервоаре вируса” који могу да заразе друге особе. Да ли ће Вучић наставити своју кампању и наставити да се игра са животима других остаје да се види.

Извор: правда

MD MONTEL