МИГРАНТ ПРЕТИО НОВИНАРУ ДА ЋЕ ГА УБИТИ: Добио бруталан нокаут из окрета!

JP Putevi Brcko

У једној од мигрантских четврти Рима новинар „Ребел Медиа“ Томи Робинсон покушао је да сними причу о мигрантском кварту у коме је пре две година нападнута италијанска новинарка од стране избеглица приликом чега је вучена по бетону кроз улицу.

Робинсон и његова екипа су нападнути буквално минут након што су мигранти видели камеру, један од њих му је запретио смрћу, а онда је из првог ударца добио нокаут.

Само неколико минута по уласку у мигрантску четврт дошло је до првог конфликта између новинарске екипе са локалцима. „Не можеш“ почео је да говори један мигрант и залетео се према камери, покушавајући да спречи снимање.

Робинсон му је препречио пут и упозорио га да се склони, на шта му је афрички мигрант рекао „чувај свој живот“ након што је новинар одгурнуо насилника овај му је упутио језиву претњу „Убићу те“ прилазећи му иза леђа након чега га је Томи Робинсон из окрета ударио и нокаутирао.

После инцидента интервенисала је и италијанска полиција, а Робинсон каже да злочини који се данас дешавају у Риму подсећају на Блиски исток и Јужну Африку.

Извор: вестидана

MD MONTEL