ФЗО – ОБАВЈЕШТЕЊЕ

JP Putevi Brcko

Осигураним лицима Фонда здравственог осигурања Брчко дистрикта БиХ, којима је у здравственој књижици евидентирана последња овјера са најкасније 31.08.2019. године, а за која се редовно уплаћују доприноси за здравствено осигурање, Фонд здравственог осигурања Брчко дистрикта БиХ неће вршити овјеру здравствених књижица до даљњег, како би се избјегле гужве и провеле мјере заштите у наведеном периоду. О поновном почетку овјере здравствених књижица, Фонд ће благовремено издати обавјештење.

Моле се осигурана лица Фонда, да поштују наредбу која се односи на окупљања грађана, интрукцију о личној хигијени и поступању у периоду трајања опасности од заразе Корона вирусом.

У вези са остваривањем права из здравственог осигурања, упућују се осигурана лица Фонда да се, уколико је то могуће, приоритетно обрате Фонду телефоном или мејлом, ради смањења ризика од ширења Корона вируса. Фонд ће странкама информације, у зависности од њиховог карактера, пружати телефонски одмах или накнадно, позивом странкама на њихов број.

У случају потребе доласка у просторије Фонда, осигурана лица се моле да:

  • Поштују одлуке надлежних органа о понашању у затвореном простору за вријеме опасности од Корона вируса.
  • Буду стрпљиви и држе одстојање од других лица у размаку од најмање 1,5 метар.
  • Дезинфикују руке приликом уласка у Фонд, средствима која су предвиђена за ту намјену и налазе се на улазу у Фонд.

Контакт телефони: 049/211-102; 049/216-344 и 049/216-307

Дежурни телефон: 066-350-809

E-mail адреса: fzobrcko1@teol.net

Хвала на разумијевању новонастале ситуације.

MD MONTEL