УЈЕДИЊЕНА СРПСКА – ПОДЕЛА ВАСКРШЊИХ ЈАЈА

JP Putevi Brcko

Обиљежавање највећег хришћанског празника Васкрса ОО Уједињена Српска Брчко наставља акцијом подјеле васкршњих јаја нашим најстаријим суграђанима у два старачка дома у Брчком. Наиме,  поштујући прописане превентивне мјере појачаног здравственог опреза, Актив жена УС Брчко подјелу јаја станарима домова организовао је у сарадњи са надлежним службама за доставу намирница грађанима. Не заборављајући особе треће доби којима је појачана пажња неопходна, не само у кризним периодима, него и мимо њих, у склопу ове акције организовано је и васкршно даривање оних који су својим несебичним залагањем неуморно на услузи свим грађанима Брчко дистрикта- волонтерима Црвеног Крста и Цивилне заштите Брчко дистрикта БиХ.

У духу празника, Актив жена УС Брчко овом акцијом жели изразити захваланост и одати признање људима који су спремни ризиковати властити живот за своје суграђане, за „ближњег“, у времену када је „ближњи“ сваки човјек, без обзира на расна, национална, вјерска и друга обиљежа.

Са жељом да празнично расположење заједништва и солидарности задржимо и у будућности, ОО Уједињена Српска Брчко свим грађанима који Васкрс обиљежавају по јулијанском  календару жели срећан и благословен празник  Христовог васкрсења уз традиционални поздрав:

ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

ВАИСТИНУ ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

MD MONTEL