Лекар на Вучићеву изјаву: Ми теби дужни?! Школовали су ме родитељи, а не ти и држава!

Kolubara

Поводом изјаве председника Александра Вучића како није ништа страшно што су многи здравствени радници заражени, огласио се специјалиста опште хирургије Златко Бокун, који је на свом Фејсбуку написао да су га школовали родитељи, а да га је држава терала шест година да волонтира чекајући посао, те да никоме није дужан ништа.

Бокун је рекао како нас је Вучић све „гурнуо као топовско месо да у најлон кесама и ‘маде ин Цхина’ маскама будемо пиони у имагинарном рату“.

– Само ти још остало да као твој „отац“ будеш „војвода“, жртве ти ионако никад нису биле битне, јер твоја сорта емпатију и одговорност не познаје. Не мозеш више ни да издрзиш да не кажеш шта мислиш о нама, свака реч те одаје. Медицинари моји, ако вам случајно до сад није било јасно, мислим да су у доба маски сада све маске пале – закључио је он.

Подсетимо, Вучић је за заражене здравствене раднике рекао: “Ништа то није. Знате, као кад имате рат, највећи број војника ће да погине. Те људе школујете, цео живот у њих улажете све време, трудимо се да до рата не дође, али кад дође до рата… па чекајте, цео живот вас плаћамо да будете војници.”

Извор: директно

MD MONTEL