У МЕНЕ ГА УБАДАТИ НЕЋЕШ!

JP Putevi Brcko

Причао ми деда о Новаку Ђоковиђу, тениској легенди из његовог времена. Каже, осим што је био велики тенисер, Ноле је био и велики хуманитарац.

Злобници се не сећају да је тих двадесетих година 21. века Ноле, још првих дана пандемије, поклонио једној италијанској болници милион евра – помоћ у борби против вируса корона. И Србији је Ноле поклонио милион еврића за куповину респиратора.

Добра дела се не памте, каже деда, те су узели Нолету за зло то што је изјавио да, када буде измишљена вакцина против корона вируса, по цену да се одрекне своје изузетно успешне каријере неће се вакцинисати! Данима су ови злобници Ђоковића пљували по друштвеним мрежама.

Чак је и тадашњи епидемиолог др Кон рекао: …“МАЈСТОРЕ, ИЗБЕГАВАЈ ОДГОВОРЕ О ВАКЦИНИ“!

Чуј „МАЈСТОРЕ“!!! Што би рекао глумчина Никола Којо, ало бре докторе, одакле ти право да га зовеш мајсторе? Да ти није можда отпушио сифон па га зовеш мајсторе?

Каже мој деда да је Новак Ђоковић својом изјавом о невакцинисању тотално запалио јавност. Нарочито оне који су контрирали здравом разуму. Деда је такве називао – „МИЛЕ КОНТРАШ“.

Каже било је таквих и у његовом предузећу. О чему год да је реч МИЛЕ КОНТРАШ тврди супротно. Ако кажеш да си се исмејао гледајући емисију „24 минута са Зораном Кесићем“ одмах скочи МИЛЕ КОНТРАШ да каже како је емисија тотална спрдачина само да би се тај Кесић промовисао. Ма, шта год да проговориш МИЛЕ КОНТРАШ контрира и разуме се у све.

Хорде МИЛЕТА КОНТРАША осуле су паљбу на Новака Ђоковића. Замислите да су до те мере ишли да Нолета РАЗАПИЊУ И ОСУЂУЈУ ДА ЋЕ СВОЈИМ НЕВАКЦИНИСАЊЕМ УГРОЗИТИ ДРУГЕ У СВОМ ОКРУЖЕЊУ! Која је то била параноја да се мерило са лудилом! Као прво, контрирали су чак и пре него што је вакцина измишљена. Друго, ко може да потврди да вирус није измишљен управо да би народ био вакцинисан? Шта та вакцина садржи у себи? Можда вирус уопште и не постоји јер нико није умро од вируса! Умрли су само они који су имали још неку болест која је била гора по њих саме од овога грипа. Јбг, и здравог човека кад накачиш на респиратор умро би за пар дана а камо ли болестан човек који и даље дише својим плућима. Па ни један пацијент није умро а да је забележено да је имао само вирус корона! Стога се и поставља питање КО СТОЈИ ИЗА СВЕГА И ШТА ЈЕ ПОЗАДИНА ОВЕ ПАНДЕМИЈЕ?

Познаваоци ондашњих прилика су тврдили да је Европа тих година ударила дупетом о ледину. Одмах по проглашењу пандемије све државе су увеле неку врсту вандредног стања и поставиле су војску на своје некадашње граничне прелазе. Каже деда да је војска остала заувек на тим граничним прелазима и да од тада никада није склоњена те је војска, као и пре уједињења Европе, контролисала ко је ушао а ко изашао из земље. Пандемија им је само дошла „ко бленти шамар“ – параван да се реше лоше идеје о Уједињењу. Будале, па и краљ ујединитељ се зајебао што је ујединио тадашњу Југославију која је одмах по уједињењу била осуђена на пропаст а да не пропадне Европа. Јбг, да су знали они то не би ни радили. Ал` да не буде провидно „направили“ су корону која је „дошла к`о кец на десет“!

А онда су велике фармацеутско-медицинске фирме се досетиле да сву ту фрку уновче. Тако су Кинези и Немци зарадили милијарде и милијарде на медицинској заштитној опреми. Медицинске маске које не штите ништа, и „заштитне“ рукавице правиле су се у три смене. Ма Кинези нису гасили машине. Нико није питао ШТА СУ ТО КИНЕЗИ РЕЦИКЛИРАЛИ ДА БИ НАПРАВИЛИ МАСКУ КРОЗ КОЈУ ЈЕ ЧОВЕЧАНСТВО ДИСАЛО ПУНИМ ПЛУЋИМА МИСЛЕЋИ ДА СУ БЕЗБЕДНИЈИ НЕГО ИКАДА?! Још је и Закон донет да без маске не смеш мрднути напоље. Народ блесав па прихватио правило.

Баба Меркелова се само смешкала. Немачка никада више није направила и продала респиратора него те 2020. године прошлога века. Чак су ишли до те мере да су направили и мале преносне респираторе. На батерије, за понети! Нема везе што респиратори служе само пацијентима који не могу својом вољом да дишу, као што су они у стању коме. Шта има ти да размишљаш дал` треба ил`не треба. Држава размишља за тебе и држава је донела Закон о дисању кроз апаратић зато ЋУТИ И ДИШИ!

Фармацеути су згрнули лову за ВАКЦИНАЦИЈУ. Будимо реални, ако неко ЖЕЛИ да се вакцинише против вируса, то је његово право. Самим тим је тај заштићен од онога који се није вакцинисао! Са друге стране и тај неко ко НЕ ЖЕЛИ да се вакцинише ИМА ПРАВО ДА СВОЈУ ОДЛУКУ О ВЛАСТИТОМ ЖИВОТУ СПРОВЕДЕ У ДЕЛО! Тачније требало би да има право, ал` шипак.

Зато су, у то време са почетка 21. века, светски моћници пронашли начин да преко ММФ уцене државе. Добићете кредит ако купите вакцине. Што више вакцина купиш то више лове кроз кредит добијеш. Чиста рачуница. Мала дигресија, у то време су се ти исти светски моћници утркивали да објасне човечанству како сваки човек има право на слободу размишљања, говора, на слободу вероисповести… једном речију ИМА ПРАВО ДА ОДЛУЧУЈЕ КАКО ЋЕ И ШТА ЋЕ СА СВОЈИМ ЖИВОТОМ! Ал` опет шипак!

Када је лова и њихова зарад у питању тад сва права падају у воду и тада се уводе мере путем „ЗАКОНА“… ма о чему да је реч, па тако и о ВАКЦИНИСАЊУ! Преко седам милијарди становника на планети је живело у време на почетку 21. века. Само једна вакцина (у зависности од државе до државе) коштала је сваку Владу од 10 до 50 еврића, пута седам милијарди становника… Наравно, ако има у вашој држави, нпр. 10 милиона становника, морате купити бар 30 милиона вакцина, што због ревакцине која „не успе из прве“, што због новорођенчади, што због било које друге врсте резерви – да вас „не изненади“. Наравно, количина набављених вакцина одређује и  цифру кредита који ће вам међународна банка одобрити. И тако сваке године. Зачарани круг! Признаћете ради се о невероватним цифрама. Боли њих дупе за човечанство, за ваша права и све остало. На крају крајева, одакле вама право да кршите њихово право да зараде новац преко вас?

Каже деда да су у његово време та права „ПРАВА“ имали само одређени! Право да одлучују о себи имали су највише педери. Ниси смео да кажеш за педера да је педер, већ си морао да кажеш да је геј! Забога, тако су ОНИ хтели а ти си морао то да поштујеш. А где је твоје поштовање тебе и твојих права да не желиш да користиш стране речи већ домаћи превод и да кажеш за њега да је педер? Е то не може, немаш право да квариш педерима право! За разлику од педера труднице нису имале никаква права у то време! Јбг, трудњаче нису вршиле неку „одговорну“ улогу у власти док су педери били на сваком битнијем месту!

Имали су сва права у то време и непушачи. Њима је сметало што ти пушиш те си морао да не пушиш због њих или да се кријеш ко партизански диверзант да те непушач не види да пушиш. Иначе најебао си бато мој ако те ухвате у пушењу. Права пушача су била сведена на најгори минимум. Лакше је у то време било да прошеташ го ко радикал центром Кондоминијума него да те неки непушач види да пушиш! Ма разбуцали би те к`о педер Плејбој ако те ухвате са цигаретом. Онда си га баш попушио!

Курвама ниси смео да кажеш да су курве. И оне су имале своја права. Морао си да их зовеш старлетама. За разлику од некадашњих курви које су радиле по парковима, старлете су запошљавали у Влади, Скупштини… Имале су легалан посао. Радиле су исто што и пре само су биле осигуране и на платном списку а уз то још су добиле и своја права!

Мигранти су имали већа права од тадашњих становника неке државе у коју кроче мигранти. Ниси смео попреко да погледаш неког „јадног“ мигранта. А они су могли шта год су хтели. Шетали су слободно чак и у време полицијског часа. Нападали су локално становништво, отимали све што им је требало. У појединим државама бесплатно су их полицијски службеници развозили са једне до друге државне границе. Да не табанају „јадни“ мигранти и да се не уморе. Ваљало је по доласку на одредиште организовати „акцију за права миграната“!

Кучићи, мачићи, скакавци, змије и остале животиње имали су почетком 21. века већа права од обичног човека. Нарочито од човека КОЈИ ЈЕ ИМАО СВОЈ СТАВ И КОЈИ СЕ НИЈЕ СЛАГАО СА СВЕТСКИМ МОЋНИЦИМА И ТАДАШЊИМ ВЛАДАОЦИМА КАО И ЗАГОВОРНИЦИМА ГОРЕ НАВЕДЕНИХ ПРАВА. Само слепи послушници и ботови били су привилеговани, остали нису добро дошли.

Тако је своје „право“ добила и вакцина. Каже деда да су тадашњи владари уцењивали све непослушнике те је речено да сви који се не вакцинишу неће моћи да путују светом. Јака ствар, каже деда. Он није путовао ни у време грађанског рата. Није се могло. Каже, није путовао ни у време бомбардовања. Ни касније кад су границе отворене мој деда није путовао. Хтео је јбг ал` није имао финансијску могућност да путује. Ту и тамо, на годишњи одмор кад уштека који динар преко године па оде на море 5/6 дана. То што су му светски моћници преко домаћих владајућих плаћеника поново забранили да путује јер не жели да се вакцинише, говорио је, да га баш нешто заболе у доњем делу леђа!

Каже да је захваљујући разумној изјави Новака Ђоковића одлучио да и он не прихвати ову уцену светских баксуза.

АКО ЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ ОДЛУЧИО ДА ЖРТВУЈЕ СВОЈУ КАРИЈЕРУ И ДА СЕ НЕ ВАКЦИНИШЕ, са осмехом ми је причао деда, ТАЈ АНТИВИРУС НИ У МЕНЕ УБАДАТИ НЕЋЕ!

И нису. Јесте да је путовао само „у кругу двојке“ ал проживео је и без вакцинације… све док га нису ванземаљци отели и одвели на претраге да утврде шта се то крије у дединој глави кад је толико тврдоглав и бандоглав… Вратили су га јер су схватили да им само прави проблем. Јбг, прозвали су га МИЛЕ КОНТРАШ!

А деда је, заправо, био и остао балкански алфа мужјак који уме да размишља својом главом!

MD MONTEL