КОРОНА „ЛЕЧИ“ ТУМОРЕ!

JP Putevi Brcko

Каже деда да је у време пандемије корона вируса, те давне 2020. године, дошло до тектонских поремећаја у оболењима што је изазвало панику код медицинског особља. Тачније, дошло је до наглог излечења свих других болести!

За време трајања пандемије КОВИД-19, неким чудом, ни један становник планете Земље није добио нити је умро од тумора, или да су му бубрези или јетра оболели те да је због тога умро. Ма чак ни шуљеве нико није добио!

Шта више, и они који су од неких болести били на терапијама, након проглашења пандемије, су оздравили. Неким чудом њихово тело је одбацило све дотадашње болести и само се базирало на КОВИД-19. Да не буде забуне, умирали су људи и у време пандемије, али то је било искључиво из разлога што их је „погодио“ КОВИД-19!

Пре проглашења пандемије деда је, на свом радном месту, добијао свакодневно извештаје од дежурних служби. Реч је о саобраћајним удесима, пожарима, нарушавању јавног реда и мира као и о броју рођених и умрлих. Гото да се није десило да прође 24 часа а да у извештају стоји нула. Морала је бити макар једна саобраћајна незгода или један пожар. Исто тако бар једна, а врло често две, три па чак и четири новорођене бебе које су угледале светлост дана. А када је реч о умрлим особама, између једне и пет умрлих особа свакога дана. Умирали су људи пре пандемије ко на траци. Посмртнице су висиле на све стране.

Ал` од момента проглашења пандемије, каже деда, није забележена ни једна саобраћајна незгода, ни један случај нарушавања јавног реда и мира, нити је рођена бар једна беба. Ватрогасци нису имали интервенцију чак ни на гашењу неког контејнера. А број умрлих током пандемије износио је ДВА! Наравно оба смртна случаја била су искључиво „због заразе вирусом корона“!

То је довело до закључка да је КОВИД-19, заправо, ПОБЕДИО СВЕ ДОТАДАШЊЕ БОЛЕСТИ ТЕ ДА ЈЕ ЗАУСТАВИО СМРТ – У СВОЈУ КОРИСТ! Јбг, зауставио је и рађање ал` и онако је планета била претрпана људима који су се кабадахијски понашали према свему, па чак и према ближњим својим! Корона је дошла као „кец на десет“! Дакле, онолико колико се у том периоду задесило живих људи, остало је да живе до даљњег… док их вирус не побије све!

Ево данас, сто година након пандемије, на планети живи нешто више од милијарду људи од којих један део још увек чека да их вирус побије како би коначно, али сигурно, човечанство дошло до оне давно предвиђене бројке – ЗЛАТНЕ МИЛИЈАРДЕ СТАНОВНИКА!

Шта је, ту је! Бар нема више тумора… а нема ни шуљева!

КОВИДЕ, ГДЕ СИ ДО САД БИО?

MD MONTEL