Тужба против Обаме, Клинтона, Гејтса, Сороша…

JP Putevi Brcko

Обрачун америчких суверениста и глобалиста коначно је ушао у правне оквире. У калифорнијском федералном суду покренут је поступак против два бивша предсједника Сједињених Америчких Држава, неколико чланова њихових породица, блиских сарадника, спонзора, као и страних политичара и компанија. Тужба, на 87 страна, поднијета је против Барака Обаме, Била и Хилари Клинтон, Џоа и Хантера Бајдена, Била Гејтса, Џорџа Сороша и других представника бивше администрације и „дубоке државе“.

Тужбом су обухваћене и неке од најуспешнијих компанија Амазон, Бостон Дyнамикс, Хансон Роботикс, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc, Neuralink Inc, Alphabet Inc, као и Гејтосв Микрософт и Зукенбергов Фејсбук. На списку су и кинеске компаније Huawei и Алибаба, па и кинеска Комунистичка партија. Оптужене су и Сорошеве и Рокфелерове фондације, Харварда и Универзитета у Вермонту, па и неколико најутицајнијих америчких медија: NN, New York Times, Time Magazine, Washington Post, па и The World Bank.

Оптужни предлог је поднио Сајрус А. Парса, оснивач и извршни директор калифорнијске компаније AI Organization, у којој води сектор креативне анализе и одбрамбених иновација. Парса 20 година истражује сложене концепте био-дигиталних мрежа, хибридних ратова и биолошки тероризам. У посљедње вријеме објавио је резултате истраживања у којима упозорава на опасност која прети могућом злоупотребом експеримената с вештачком интелигенцијом, војном роботиком, 5Г мрежом и био-технологијом. Тужба, коју је поднио с намјером да се спријечи уништавање човјечанства, односи се управо на актуелне технолошке и биолошке претње, које се шире из Кине, Ирана и америчке „дубоке државе“.

Тужилац С.А. Парса

 

Парса је тужбу поднио надлежном суду у Калифорнији 26. фебруара 2020, гдје је заведена под бројем 3:19-cv-02407-CAB-AHG. Обама, Клинтони, Гејтс, Сорош и остали осумњичени су за злоупотребу вејштачке интелигенције, кибернетике, роботике, технологије за биометријску идентификацију, био-инжењеринг, био-технологије, телекомуникацијске мреже 5Г и 6Г и квантну компјутерску технологију, којом може да се угрози људска популација на цијелом свијету. Према тим наводима, група политичара и компанија је осумњичена за издају државних интереса САД. Издаја, субверзивне дјелатности и угрожавање безбиједности извршени су трансфером технологије за производњу биолошког оружја у Кину, које може да се употреби за био-терористичке акције. Оптужени се терете да су извршили био-дигитални социјални инжењеринг користећи људску биометрију и вјештачку интелигенцију. Злоупотребом идентификацијских кодова и алгоритмова на незаконит начин прикупљали су приватне биометријске податке, чиме су нарушили цио корпус људских права, укључујући и право на приватност. Прикупљени подаци искоришћени су за геноцид над културолошким посебностима, религијску дискриминацију и медијски утицај, који је омогућио цензуру „неподобних“ ставова научника и политичара, чак и предсједника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа. Контрола информација омогућила је контролу јавности.

Уз помоћ напредних технологија, неуралних мрежа и био-хемије, оптужени су креирали и развијали ксеноботс технологије за експерименте с матичним ћелијама и роботиком, са циљем да оживе неземаљске облике живота, који могу да мутирају или да буду програмирани за ширење болести које би угрозиле опстанак људске врсте на безброј начина.

– Злоупотребом био-технологије, све горе наведене компаније и лица, покушавају да реализују план са жељом да створе вјештачку супериорну интелигенцију и репрограмирају људе, како би им уништили слободну вољу, са крајњим циљем да изазивањем ратова међу државама и употребом вируса и на бројне друге начине униште комплетну свјетску популацију. Барак Обама, Хилари Клинтон, Џо Бајден, Ненси Пелоси, Бил Гејтс, Елон Маск (и остали горе набројани) на немаран, некомпетентан и издајнички начин су допустили да Кина и њене корпорације дођу у посјед, односно да украду, био-технологију, квантну технологију, био-метрику, технологију чипова, 5Г, технологију ратних бродова, свемирску и друге технологије, као и приватне податке америчких грађана. Барак Обама је дозволио да амерички бизнисмени, институције, школе и грађани инвестирају у Кину и да трансферишу осјетљиве напредне технологије, које угрожавају опстанак животе свих људи на свијету. Обама и његови сарадници саботирали су рад свих америчких националних служби безбиједности – наводи се у тужби, којом је обухваћено око хиљаду компанија, махом из сектора напредних технологија.

Пребацивањем савремених технологија из САД у Кину, оптужени су створили услове да кинеска влада и њене компаније дођу у посјед знања, података и модела вјештачке интелигенције. Приступ вјештачкој интелигенцији, кинеске власти су искористиле за стварање био-метричких технологија којима се врши надзор, праћење, лов, карантин, хапшење, мучење. У специјалним концентрационим логорима и лабораторијама узгајају се људски органи, намјењени трговини. Кинеске комунистичке власти најсавременијим техничким средствима спроводе тортуру над својим грађанима, демократским активистима, неподобним научницима, професорима, судијама и новинарима, вјерским заједницама попут хришћанске, мањинским етничким групама као што су Ујгури и Тибетанци, па и над свим осталим појединцима, који засметају властима из било ког разлога. Кинески режим је напредне технологије искористио да створи био-метријско орућје које угрожава безбиједност цијеле планете.

Кршењем националних и међународних закона, оптужени су створили технологију за производњу савременог неконвенционалног оружја. Трансфером те војне технологије у Кину, извршили су издају националних интереса и угрозили безбиједност Сједињених држава. Иран је од Кине купио технологију вриједну 150 милијарди долара. Иранска влада, војска и вјерска олигархија ту технологију користи за ширење властитих интереса на Блиском истоку, али и према САД и Европској унији, а злоупотребљава се и за контролу иранског народа.

Преко компаније Huawei, Кина је, у сарадњи са Ираном, развила програм 5Г, чији прстен би требало да увеже Африку, Блиски исток и Европу. У том пројекту, Huawei сарађује с неколико значајних западних технолошких компанија.

Да би реализовали своје интересе, оптужени су обезбиједили подршку политичких групација, невладиних удружења, фондација, научних и наставних установа и медија. Оптужени Обама, Пелоси, Шумер, Клинтон, Сорош, Гејтс, Бајден и многи други креирали су политичке конфликте и иницирали импичмент, којим су покушали да смијене председника Трампа и његову администрацију. Опструкцијом рада државних институција у САД, подметања и пласирања нетачних информација угрозили су безбиједност не само америчких грађана, него цјелокупне свјетске популације.

тужба против сороша и рокфелера

За промоцију својих идеја користили су услуге разноразних “експерата”. Преко Сорошеве, Рокфилдове и Гејтсове фондације запошљавали су некомпетентне аналитичаре у Вашингтону, Њујорку, Санта Моники и широм свијета. Финансирали су пројекте који су прикривали све опасности које носи савремена технологија и које могу да угрозе опстанак људске врсте. Скупо плаћени “експерти” изазивали су међународне конфликте како би се у угроженим зонама појављивали као спасиоци, да би мијењали културни модел и прилагођавали га потребама свог пројекта.

Оптужени су креирали мултимедијалну платформу у којој су укључени Фејсбук, Гугл, Алфабет и друге компаније. Увезивањем преко интернета и био-дигиталних мрежа створена је непостојећа, виртуелна реалност. Напредна технологија је омогућила прикљупљање приватних података корисника тих мрежа, што је употребљено за контролу, праћење, манипулацију, репрограмирање, прање мозга и социјални инжењеринг, а у крајњем случају и за културолошки геноцид, прогон, хапшење и убијање људи, који се супротставе креаторима био-дигиталних вјештачких интелигенција, повезаних са 5Г и 6Г мрежама и другим командним центрима.

Према наводима из оптужнице, Гугл је креирао платформу која је прикупила податке из цијелог свијета, о људима и свим субјектима који су користили интернет. Гугл преко АИ (вештачка интелигенција) система има приступ свему што је постављено он лине. Убрзање протока информација преко 5Г мрежа омогућиће све начине злоупотребе, од константне контроле популације на основу прикупљених личних података до физичке силе. Напредна технологија у сваком тренутку може да симулира кварове, током којих би се извршили терористички напади на сваки ентитет уз подршку генетичких алгоритама. Гугл је помогао Кини да усаврши напредне АИ програме, што је кинеска влада искористила да направи оружје.

Компанија Deep Mind AI направила је квантне компјутере, који су били неопходни за обраду података добијених преко Гугла. Према тврдњама Елона Маска, та компанија је убрзала развој вјештачке интелигенције. Deep Mind  је ту технологију прослиједио Кинезима.

Неуралинг и Елон Маск су креирали пројекат који је успоставио везу између људског мозга и компјутера, са циљем да направи киборге. Елон Маск је власник компанија Space X и Тесла. Тесла је одбацила препоруке владе САД да не послује са Кином и пристала је да сарађује са кинеским компанијама за које је установљено да су учестовале у стварању, развоју и експлоатацији “фарми људских органа”. У посљедњих 20 година у кинеским концентрационим логорима сваке године се изврши од 60.000 до 100.000 нерегистрованих трансплатација.

У трговину органима, које контролишу кинеске власти, укључена је и компанија Амазон, која Кини продаје различите врсте уређаја и компоненти неопходних у тој “индустрији”.

Бил Гејтс и његова компанија Микрософт такође су укључени у спорне послове кинеских власти. Гејтс је помогао Кинезима да своје био-метријске моделе рашире по цијелом свијету и није информисао јавност о томе да ће његова технологија бити коришћена у Микрософт апликацијама.

Барак Обама је осумњичен да је свјесно дозволио Кини и њеним корпорацијама да дођу у посјед технологија вјештачке интелигенције. Обама је лично промовисао Гугл и Ерика Шмита, који су помагали кинеском систему да лове, злостављају и убијају грађане Кине и да изазивају конфликте у Африци и на Блиском истоку. За вријеме својих мандата на мјесту председника САД, Обама је ослабио ФБИ, ЦИА, НСА и војне службе. Иако је имао информације о томе да кинеске власти масовно прогоне и убијају припаднике политичких, националних и вјерских мањина, па и да су организовали међународну трговину људским органима, није предузео ништа да их спријечи. Обама је дозволио свом замјенику Џоу Бајдену да од Кинеза узме 1,5 милијарду долара.

За иста дјела против интереса и безбиједности САД терете се Хилари Клинтон, Ненси Пелоси и Џон Бренан. Они су учествовали у трансферу АИ технологије кинеским компанијама, које су то искористиле да развију пројекте за производњу дронова, војних бродова, чипова и отиска прста Ф 35, као и свемирске технологије. Политичке активности те групе ослабиле су могућност Трампове администрације да се супротстави Кини. Они су криви за угрожавање безбиједности САД и за злочине против човјечности.

Џорџ Сорош је оптужен за издају, јер је преко својих компанија и фондација финансирао покрете који су супротстављени интересима владе САД. Сорош је користио оф шор компаније за финансирање мултинационалне кампање, којом је саборитао покушаје Трампове администрације да спријечи опасност из Кине, као што је ширење корона вируса. Такође, Рокфелерова фондација је инвестирала велике суме новца у кинеске компаније, које се баве опасним био-технолошким пројетима. На тај начин поткопане су активности ФБИ, ЦИА, НСА и Пентагона на спријечавању злозпотреба у прогону кинеских грађана, мучењу и убијању. Они су криви за издају и саучесништво у геноциду.

Од надлежног суда се захтева да све оптужене казни у складу са законом. Компаније и приватна лица требало би да буду обавезана да изврше повраћај у пређашње стање и да плате финансијску одштету. У тужбеном захтијеву се истиче потреба одузимања комплетне имовине Обаме, Хилари и Била Клинтона, Ненси Пелоси, Била Гејтса и његовог Мајкрософта, ЦНН-а, Андерсон Гропе, Тајм Магазина, Њујорк Тајмса, Вашингтон поста, МИТ-а и Харварда, Џорџа Сороша и његове фондације и компанија, Марка Зукенберга и његовог Фејсбука, као и Гугла, Амазона и свих других осумњичених.

Очекује се да суд у Калифорнији, послије анализе одговора оптужених, покрене поступак у коме ће се на оптуженичкој клупи наћи водећи свјетски владари из сијенке.

Извор: predragpopovic.wordpress.com

MD MONTEL