АМЕРИЧКА ДОКТОРКА Ово је права истина о Ковиду-19!

JP Putevi Brcko

Џуди Микович, директор центра за истраживање неуроимуних болести, изнела је своју верзију о пандемији коронавируса.

Џуди Микович се успротивила Ентонију Фаучију, који је угледни амерички епидемиолог. Он је члан кризног штаба Беле куће у борби против коронавируса. Фаучи се на свакодневним конференцијама за новинаре с Доналдом Трампом обраћа уплашеној нацији.

Ентони Фаучи, којем тепају Тони, постао је заштитно лице Америке у одговору на Ковид-19 и каже да сви докази показују да вирус није вештачки створен. Он је недавно рекао да је забринут због другог таласа, када ће земља бити на новом испиту, посебно ако не заустави стопу заразе до лета.

Међутим, Џуди Микович се успротивила овој тези тврдећи да се зарађује озбиљан новац на зараженима од Ковида-19 тврдећи да је у ову причу уплетени и неки амерички милијардери, међу којима и Бил Гејтс.

Џуди Микович је доктор биохемије и молекуларне биологије са 33 године искуства. Позната у научном свету, са преко 50 научних студија, истраживачким радом у области канцера, ХИВ-а, синдрома хроничног умора и аутизма. Радила је у Националном институту за канцер, основала први неуроимунолошки институт.

Извор: србининфо

MD MONTEL