Шеф Полиције Брчко дистрикта БиХ упутио честитику Црвеном крсту поводом Свјетског дана

JP Putevi Brcko

Шеф Полиције Брчко дистрикта БиХ, Горан Писић упутио је данас честитку Црвеном крсту Брчко дистрикта БиХ, поводом 8. маја који се у свијету обиљежава као Свјетски дан Црвеног крста.

Црвени крст Брчко дистрикта БиХ саставни је дио највеће хуманитарне организације, која кроз различите облике дјеловања, самостално или кроз сарадњу с другим организацијама и институцијама на простору Брчко дистрикта БиХ, помаже људима. Бројни су сви досадашњи примјери сарадње које је Црвени крст Брчко дистрикта БиХ имао са припадницима Полиције Брчко дистрикта БиХ, о чему најбоље свједочи примјер из 2014.године у вријеме поплава које су захватиле цијели регион. Та сарадња поново је дошла до изражаја у посљедње вријеме кроз реализацију активности на спречавању ширења епидемије коронавируса KОВИД-19.

Тим поводом у своје и у име свих запослених у Полицији Брчко дистрикта БиХ упућујем искрене честитке секретару Црвеног крста Брчко дистрикта БиХ Денису Шехановићу и свим запосленим, као и волонтерима, уз жељу да се та сарадња унаприједи и настави и у наредном периоду.

ШЕФ
ПОЛИЦИЈЕ БРЧКО ДИСТРИКТА БиХ
мр. Горан Писић

MD MONTEL