Бенд Рок Апотека

Kolubara

Бенд Рок апотека настао је у Ужицу давне 1993 године и оснивачи бенда били су Иван Бошњаковић и Иван Босиљчић (наш прослављени глумац касније). 1999 године бенд снима пјесму ,,Пензионери“, пародија на пјесму ,,Југословени“ и снима спот за исту који је доста заинтригирао публику па су чак и неки чланови бенда тада морали да се јаве у полицијску станицу на информативни разговор због неких текстуалних делова пјесме.

Бенд се разилази 2000 гидине и Иван Бошњаковић својим пресељењем из Ужица за Нови Сад крајем 2012 обнавља бенд, а 2019 мијења већину чланова осим бубњара Горана Јелића у бенд долази басиста Емил Бачек и преталентована Алиса Јабланов и бенд почиње доста озбиљнију причу. У априлу 2019 снимамо ,,Бајкере“ пјесму која је брзо нашла пут до публике и једно вријеме била на првом мјесту Топ листе радија 202, а за исту је у јулу и изашао спот.

 

Послије ње иду Бабатово, Крик са Кошара, Жандармерија, Кишобран за снове, Вукови самотњаци, Остајем Сам, Нови Сад, Сама, Вило моја и надају се новом албуму ове године!

Људи који помажу овај бенд и чине чланове из сенке су текстописци Душан Новаковић Александар Бакић, Зока Зоран, клавијатуриста Влатко Поповић, музичар Дадо Каурин, Мирослав Мајкић, Цака Владимир, Миша Златковић и цијела ММ естрада…
Живи наступи и ковери које раде уживо брзо су стекле симпатије. Око 30 свирки од почетка године и још доста заказаних.

Изашао је и спот на пјесму Крик са Кошара!

Велику захвалност за материјал за овај спот бенд даје Слађани Зарићауторки филма ,,Ратне приче са Кошара,,Застава филму и РТС-у.

MD MONTEL