У току реконструкција улица у вриједности већој од три милиона КМ

JP Putevi Brcko

ЈП “Путеви Брчко” почело је са активностима санације и реконструкције путне инфраструктуре на подручју Дистрикта међу којима је неколико пројеката реконструкције магистралних и регионалних путних праваца. Упоредо се ради и санација више градских и приградских улица.

Говорећи о тренутним активности и пословима у овој области Јасмин Мемишевић замјеник директора за одржавање путне мреже је истакао да је завршена реконструкција регионалног пута Р 460 у насељу Буквик од пруге до моста на ријеци Тињи, те да су започели радови у Бањалучкој улици на дијелу магистралног пута М14.1 а убрзо ће започети радови и на Бијељинској цести.

Мемишевић истиче да је у међувремену извршена санација и више улица у градским и приградским мјесним заједницама међу којима су улица Бакије Селимовића, дио пута од Боћа према Бодеришту, дио пута Маоча-Рашљани, дио пута Л5 према Брезику, улице Кожара а тренутно се изводе радови на санацији улице на Фицибајеру.

Он је најавио да се у наредних десет дана очекује завршетак радова на семафоризацији двије раскрснице на Обилазници и њихово пуштање у рад.

Извор: РБ

MD MONTEL