ЧЕКАЈУЋИ БОЉЕ УСЛОВЕ АТЛЕТИЧАРИ ОДРЖАВАЈУ ВЛАСТИТИМ СНАГАМА ОНО ШТО ИМАЈУ

JP Putevi Brcko
Док чланови АК „Cross“, једног од најуспешнијих атлетских клубова у БиХ, чекају да на брчанском Градском стадиону добију стазу прилагођену атлетским дисциплинама, покренули су акцију чишћења постојеће стазе. 
Тренер овог клуба професор Давор Тодоровић је задовољан одзивом ове акције у коју се укључили и родитељи. „Корона вирус нас је све успорио али ми спортисти морамо први кренути са позитивним активностима. Атлетичари су овом акцијом показали да се заједничким снагама може много постићи“.
Један од родитеља је рекао да је случајно сазнао за акцију, пошто му је ћерка тражила рукавице, да је, како нам је рекао, знао да је потребно направити акцију чишћења могли смо и раније доћи и очистити, али добро је и овако.
„Ово није први пут да Атлетичари сами чисте стазу и атлетска борилишта. Овога пута се укључило много више чланова него ранијих година“, рекао је тренер Атлетског Клуба CROSS Брчко који се захвалио својим атлетичарима ријечима:
„Ово није први пут да Атлетичари сами чисте стазу и атлетска борилишта. Овога пута се укључило много више чланова него ранијих година“, рекао је тренер Атлетског Клуба CROSS Брчко који се захвалио својим атлетичарима.

Више фотографија погледајте ОВДЕ

MD MONTEL